Şimdi Ara

Notebook Tavsiyesi (yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar uzun zamandır laptop almak istiyorum ama araştırdıkça kafam karışmaya başladı bu yüzden tavsiyelerinize ihtiyacım var.
    öncelikle oyun oynayan biri değilim fakat almışken arada ortaya karışık bişeyler oynarım diye tahmin ediyorum.
    kullanım amacım:
    Autocad 3ds Max , autocad ,c++, photoshop vb. programlar kullanmak için yanımda taşıyabileceğim (ağırlık önemli) ihtiyacımı karşılayabilecek 1800-2500 bandını aşmamak kaydıyla laptop tavsiyelerinizi istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awesome1905 -- 12 Ekim 2015; 22:21:45 >

• Bende ayni bandda ozellikle 17.3 inclik ekranli 8gb ram 1tb harddiskli bir urun bakiyorum
    Marka tercihimde dell den yana
    Gerek tus takimi saglamligi gerek isinmamasi dellerde en az duzeyde, ayrica her islemcisi anakarti cok
    Kaliteli oluyor herkes memnun
    Lenovolar ates gibi isiniyor
    Klavyeleri problemli batarya kisa surede geberiyor
    Hp lerde de son zamanlarda cok sikayet almaya basladi
    Kafam karisik iyice

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatli45

Bende ayni bandda ozellikle 17.3 inclik ekranli 8gb ram 1tb harddiskli bir urun bakiyorum
    Marka tercihimde dell den yana
    Gerek tus takimi saglamligi gerek isinmamasi dellerde en az duzeyde, ayrica her islemcisi anakarti cok
    Kaliteli oluyor herkes memnun
    Lenovolar ates gibi isiniyor
    Klavyeleri problemli batarya kisa surede geberiyor
    Hp lerde de son zamanlarda cok sikayet almaya basladi
    Kafam karisik iyice

aynen hocam bende dell bakıyorum ama dell'in üst segmenti çok kaliteli ama bütçem yeterli değil. istediğim fiyat aralığında da fazlaca notebook var ama bir türlü karar veremedim.ekran kartı olarak 840 ve üstü arıyorum.

asus olarakta bunları buldum ama asus'un malzeme kalitesini pek beğenmiyorum.
    Asus x550JX-xx099d
    Asus k555lb-x0240T
    asus x550jx-xx171D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.