Şimdi Ara

notebook temizliği..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar notebook u alalı 3 ay filan oldu iyi bi temizlik yapmak istiyorum ama nasıl olabilir öncelikle klavyenin altındaki toz ve kırıntılar beni çileden çıkarıyor yardımcı olurmusunuz.. kompresör ne kadar etkili olur...

• İşlemci fanını temizlemek için bir kürdan ile fanı sabitle, Daha sorna içine basınçlı hava püskürt. Fanı sabitlemenin nedeni basınçlı hava ile fanın normalin çok üstünde dönerek kendine zarar vermesini önlemek.

Klavye temizliği için ise Traş fırçasını öneririm. Gerçekten düşünüldüğünden çok daha mükemmel sonuçlar veriyor. Ne alırsan bir milyonculardan temin edebilirsin

notebook temizliği..

• quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

İşlemci fanını temizlemek için bir kürdan ile fanı sabitle, Daha sorna içine basınçlı hava püskürt. Fanı sabitlemenin nedeni basınçlı hava ile fanın normalin çok üstünde dönerek kendine zarar vermesini önlemek.

Klavye temizliği için ise Traş fırçasını öneririm. Gerçekten düşünüldüğünden çok daha mükemmel sonuçlar veriyor. Ne alırsan bir milyonculardan temin edebilirsin

notebook temizliği..

iyi fikir...tuttum bunu

• quote:

notebook temizliği..

yarın gidip alıyorum
  • Klavyede kirler yapışmış ise fırçanın üzerine biraz kolonya ile nemlendirerek silerseniz dahada iyi temizleyecektir. Ben çoğu arakdaşımın kalvyesini temizledim nasıl yaptığımı öğrenmek için yalvardılar resmen bana. Ama söylemedim

Her bilgisayarcının çekmecesinde bulunması gereken bir alet.
  • quote:

Her bilgisayarcının çekmecesinde bulunması gereken bir alet.

• selçuk ALAGÖZ hocam çok teşekkür ederim traş fırçası gayet mantıklı bi yöntem.. diğer arkadaşlar baktınız için sizlerde saolun..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pratik Laptop Fanı Temizleme
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • selcuk yine saglam döktürmüs gercekten basarılı bir yöntem arkadaslar
  • kolonya oksitleme falan yapmazmı ileriye doğru
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.