Bildirim
notebook temizliği..
KAHVE DUNYASI Dünyası Lavi Karışık Dolgulu Çikolata Kutulu, 1Kg : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CN733719/?psc=1
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İşlemci fanını temizlemek için bir kürdan ile fanı sabitle, Daha sorna içine basınçlı hava püskürt. Fanı sabitlemenin nedeni basınçlı hava ile fanın normalin çok üstünde dönerek kendine zarar vermesini önlemek.
Klavye temizliği için ise Traş fırçasını öneririm. Gerçekten düşünüldüğünden çok daha mükemmel sonuçlar veriyor. Ne alırsan bir milyonculardan temin edebilirsin
-
quote:
Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ
İşlemci fanını temizlemek için bir kürdan ile fanı sabitle, Daha sorna içine basınçlı hava püskürt. Fanı sabitlemenin nedeni basınçlı hava ile fanın normalin çok üstünde dönerek kendine zarar vermesini önlemek.
Klavye temizliği için ise Traş fırçasını öneririm. Gerçekten düşünüldüğünden çok daha mükemmel sonuçlar veriyor. Ne alırsan bir milyonculardan temin edebilirsin
iyi fikir...tuttum bunu
-
quote:
yarın gidip alıyorum -
Klavyede kirler yapışmış ise fırçanın üzerine biraz kolonya ile nemlendirerek silerseniz dahada iyi temizleyecektir. Ben çoğu arakdaşımın kalvyesini temizledim nasıl yaptığımı öğrenmek için yalvardılar resmen bana. Ama söylemedim
Her bilgisayarcının çekmecesinde bulunması gereken bir alet. -
quote:
Her bilgisayarcının çekmecesinde bulunması gereken bir alet.
-
selçuk ALAGÖZ hocam çok teşekkür ederim traş fırçası gayet mantıklı bi yöntem.. diğer arkadaşlar baktınız için sizlerde saolun.. -
selcuk yine saglam döktürmüs gercekten basarılı bir yöntem arkadaslar -
kolonya oksitleme falan yapmazmı ileriye doğru
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X