Şimdi Ara

Notebook Win 7 Pro oturum kapanmama sorunu hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba,

Arkadaşımından birkaç ay önce Toshiba Win7 pro notebook aldım . Son 1 haftadır oturum kapanmamakta ve güç düğmesine basıp kapatmak zorunda kalıyorum. Sistem geri dönüş yaparken hata veriyor. Güvenli mod da çalıştırıyorum . O da keza öyle. Ne kapanıyor ne de sistem geri dönüşü yapıyor. Windows yüklenen güncellemeleri göstermiyor. Tekrar güncelleme yapamıyorum. Eset ile virüs taratıyorum, bulduğunu da temizletiyorum. Ama nafile bilgisayarım kapanmıyor. Format atmak istemiyorum. Bu sorunu çözebilecek program tavsiyesi yada bilgisayar üzerinden yapılabilecek işlem önerileriniz nedir. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurxx -- 1 Şubat 2018; 11:17:45 >

• Oturum kapanmama sıkıntısı windows sistem dosyalarında meydana gelen değişiklikler yada silinme gibi bir durumda meydana gelebilir. Bu durumda yapılacak pek şey yok.

Ama windows usb diski ya da windows dvd'si ile bilgisayarınızı açarken onarma seçeneklerini deneyebilirsiniz. Genelde açılma ile ilgili bir sıkıntı durumunda bu yöntem ile windows sistem dosyaları düzeltilir ama sizin durumunuzda belki işe yarayabilir.

Windowsu başlarken otomatik çalışan dosyalara da göz atabilirsiniz. Şüpheli buldunuz dosyaların çalışmasını engelleyebilirsiniz. Ek olarak ise görev zamanlayıcı'yı açıp orada belli bir tetikleyici ile çalışan programlara göz atıp gereksiz şüpheli gördüğünüz programları liste'den silip sorunun gidip gitmediğini kontrol edebilirsiniz.

Ama şunu en baştan diyeyim. Windows sistem dosyalarında meydana gelen sıkıntılardan dolayı ki sıkıntının hangi dosyada olduğunu tespit etmek çok zor olduğunu için, böyle bir durumda format tek çözüm oluyor.

Kolay gelsin.

• Teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.