Şimdi Ara

Notebook yeniden başlat yaptığımda bazen yeniden açılmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baslıktada yazdıgım gibi birazcık açıyım konuyu.Asus x550ln notebook'um da bazen pcyi yeniden başlat dedigimde pc kapanıyor tam geri başlıycakken ufak bi ses geliyor (fıykkk bu tarz bir ses)sonra pc deki güc ısıkları sönüyor pc kapanıyor.Ama bu bazen oluyor her yeniden başlattıgımında degil cogu zaman pc normal bir şekilde başlıyor.
    Sorun ne zamandır var bilmiyorum format attıktan sonra driverları kurarken üst üste reslerken 1 inde olmuştu test ettim 2 gündür cogu zaman pc yeniden başlıyor başarılı sekilde ama arada kapanıyor direk örneğin 5 kere yeniden başlatsam 1 inde kapanıyor.Bu bir sorun mu ? pc performansında bir sorun yok otomatik res vs. de atmıyor.Normalinden garip birşeyide yok.Ama bitek bu var.Çözmemi yardım edebilcek her türlü yorumu bekliyorum şimdiden teşekkürler.

EDIT:Pc yeniden başlat dedigimde açılma ekranları gelmeden kapanıyor.Yani normal pc'yi kapatma gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati09 -- 4 Eylül 2015; 17:26:02 >

• Sorun hakkında herhangi bir ilerleme kaydedemedim :( yardımlarınızı hala bekliyorum.
  • O çıkan ses bilgisayar normal kapandığında çıkan sesle aynı olmalı
    Cevabınızı bilmiyorum ama tekrar açma tuşuna bastığınızda açılıyorsa sorunun çok etkileyeceğini de sanmıyorum.
  • Pc performansımda teknik sorunumda herhangi bir farklılık yok bide hep olan birşey degil.O yüzden fazla takmıyorum da korkutuyor yinede.Ama pc yi normal kapadıgım sesle aynı degil kapattıgım zaman ufacık bi ses gelir ve yavasca güc ısıkları söner.Arada yeniden başlatırken pc güc ısıkları yanıyor pc yeniden baslatması beklenirken farklı bir ses geliyor aniden güç ısıgı sönüyor.Yani farklı sesler :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati09 -- 5 Eylül 2015; 16:22:54 >
  • Korkulacak birşey olduğunu sanmıyorum ama tabii siz bilirsiniz.
    Söylediğim gibi cevabınızı bilemedim hiç karşılaşmadığım bir şey. Tedirgin oluyorsanız bilgisayarcıdan yardım almanızda yarar var.
  • arkadaşlar logitech marka hoparlör aldım 2+1 ben iki küçük hoparlörü bilgisayara bağladım ama ses düzeyi 100 olmasına rağmen çok az ses çıkıyor ne yapmalıyım acil yardım
  • vanlı6565 V kullanıcısına yanıt
    Bu katagörüde konu açarsan yardımcı olurlar belki :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati09 -- 5 Eylül 2015; 18:55:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.