Şimdi Ara

notebookta touchpadi iptal etmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • asus notebook var.mouse kullanıyorum.istediğim zaman touchpadi iptal etmenin bir yolu var mı.
    klavyenin üst tarafında tuşu var ama iptal oldu diyo olmuyo.acaba tuşların programı mı çalışmıyo...

bir de iki tuş arasındaki tuşa(mousedaki scrolltuşu gibi olan) fonksiyon yükleyemiyorum.ayarlarını bulamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbasmaz -- 18 Aralık 2004, 14:29:04 >

• keşke hp alsaydın tek yuşla iptal ediyodu, biosdan tuş takımı ayarları olup olmadığını kontrol et
  • iptal tuşuna bastığında ekranda" touchpad disabled" diye bir uyarı görüyormusun? eğer görmüyorsan gelen cd lerden driverını veya programını hangisi varsa tekrar yükle.
  • zaten tek tuşla yapılabiliyo.

quote:

Orjinalden alıntı: antidote

iptal tuşuna bastığında ekranda" touchpad disabled" diye bir uyarı görüyormusun? eğer görmüyorsan gelen cd lerden driverını veya programını hangisi varsa tekrar yükle.

ewet touchpad disable diyo.driverlerını deniyeyim ama touchpadi bulamıyorum bilgisayarın içinde.yani ayarları falan vardır belki ama ben nerde yüklü olduğunu bulamıyorum

tamam disable olayını hallettim...
    ama scroll tuşuna fonksiyon yükleyemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbasmaz -- 18 Aralık 2004, 14:29:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.