Şimdi Ara

Noteoff.com - İnteraktif Online Notepad Sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Öncelikle herkese merhaba. Uzun günler sonucu yazılımını nihayet bitirip yayın hayatına geçirdiğimiz online notepad websitesi ile karşınızdayız. Öncelikle bu siteyi düşünmemdeki amaç sürekli bilgisayarda bir yerlere karmakarışık not almaya çalışmaktan kaynaklandı. Hepimiz iyi kötü bilgisayara not alıyoruz. Notlarımız oluyor onlara dair vs. Bilgisayardaki dağınıklık beni rahatsız edince böyle bir site açmaya yöneldim diyebilirim. Sisteyi biraz size açıklamam gerekirse öncelikle giriş sayfası üye girişi sayfası direkt. Kolay bir üyelik sistemi var. Üyelik sadece size özel ve aldığınız notları paylaşıma açmadığınız takdirde ne arama motorları ne diğer üyeler sizin notlarınızı okuyamadıkları gibi notlarınızdan haberdar dahi olmuyorlar. Paylaşıma açtığınız notlar sitenin tüm not defterleri bölümünde paylaşılıyor. Paylaşılan notlara yorum yapılabiliyor, beğenilebiliyor. Bunun dışında eğer bir kişiyi takip etmek isterseniz buda sistemde mevcut. Umarım bu not almadaki dağınıklığa bir son olur ve herkesin işine yarar. Güzel olduğunu düşündüğüm yanıda internet olan her yerden notlarınıza erişebilme olanağınız. Dediğim gibi umarım herkesin işine yarar, umarım beğenirsiniz.

site:www.noteoff.com

hakkında bölümü için:http://noteoff.com/about

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vayvayva -- 15 Ocak 2015; 23:02:43 >

• Başarılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim. Beğendiniz mi? Olumlu olumsuz görüşlerinizi yazarsanız sevinirim
  • Olumlu veya olumsuz görüşlerinizi yazarsanız sevinirim arkadaşlar :)
  • Güzel olmuş beğendim ben. Facebookla giriş olmalı. Birde plus üyelik vs yaparsanız para kazanabilirsiniz. Başarılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siteye girer girmez direk karşında kullanıcı adı şifre sorgusu olmamalı. Ya da olacaksa direk karşında olmamalı, çevresinde birşeyler olmalı diye düşünüyorum hocam. Yanlış olabilirim.
  • Facebook giriş var zaten hocam giriş yapın hemen üstünde buton. Plus üyelik düşünmüyorum şimdilik ücretsiz hatta muhtemelen hep öyle kalacak

sayyadkn hocam iş tamamen üyelik üstüne. genelde online notepad sitelerinde sadece not alabilirsiniz o notu paylaşırsınız facebookta falan ama burda tek o şekilde değil. zaten iş tamamen kişiye özel. üyelik üzerinden işleyen bir sistem. aldığınız notları site içi ve dışı bir çok yerde paylaşabilirsinizde. login sayfasında ne koyulabilir sizce başka fikir olarak?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bootstrap kullanmışsın sanırım yanlış mıyım
  • yazılım bana ait değil fakat doğrudur hocam
  • güzel olmus, iyi fikir. basarılar.
  • Tebrik ederim. Bu tarz girişimler desteklenmeli ancak Hakkımızda bölümündeki Dünya'da ilk ve tek interaktif online notepad kısmı gerçekçi olmamış.
    Bir çok yabancı alternatifiniz var.

Başarılar.
  • registered çok teşekkürler.

bilm-i yorum size de çok teşekkürler hocam. ben baya araştırdım online notepad ve türevlerini benzer bulamadım yani en azından interaktif bulamadım hocam 1-2 örnek verir misiniz acaba? birde ben site için paylaşım takip sistemi falan var diye öyle dedim bilmiyorum yanlış mıyım acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: vayvayva

registered çok teşekkürler.

bilm-i yorum size de çok teşekkürler hocam. ben baya araştırdım online notepad ve türevlerini benzer bulamadım yani en azından interaktif bulamadım hocam 1-2 örnek verir misiniz acaba? birde ben site için paylaşım takip sistemi falan var diye öyle dedim bilmiyorum yanlış mıyım acaba

Google araması :)

• Google örnekle dolu. Mesela şunları buldum;

notes.io
    shrib.com
    note.ly
    heapnote.com
    notepub.com

gibi. Bunlar interaktif. Zaten çoğu web uygulaması.
    Not alma uygulaması dediğin zaman Evernote ve Google Keep gibi sağlam alternatifler var ancak bunlar mobile-first olduğu için onları yazmadım listeye.

Sizin sitenin arayüzü söylediklerimden güzel olmuş. Bootstrap olduğu belli. Ancak söylediğim gibi interaktif Dünya'da ilk ve tek ibaresine bence gerek yok.
    Site içi timeline ve note sahiplerini takip etme gibi özellikler güzel. Bu konunun üstüne gidebilirsiniz.

Bir de üye olmadan not alma özelliği eklemelisiniz. Bu şekilde pastebin gibi de kullanıcısı olur.
  • schizophrenia hocam sanırım onların hepsine baktımda yani interaktif böyle paylaşım yapılabilen site içi tüm paylaşılan notebookların olduğu birbirii takip edebildiğin falan anlamda demiştim bu şekilde göremedim hiç site o yüzden :)

bilm-i yorum hocam o ibare biraz dikkat çeksin diye birde dediğim gibi bulamadığım için takip sistemli tüm paylaşılan notların paylaşıldığı sayfalı bir site o yüzden öle dedim :) üye olmadan not ekleme özelliğinide not alayım :))
  • Bence cok guzel olmus kac kazaniyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vayvayva

Facebook giriş var zaten hocam giriş yapın hemen üstünde buton. Plus üyelik düşünmüyorum şimdilik ücretsiz hatta muhtemelen hep öyle kalacak

sayyadkn hocam iş tamamen üyelik üstüne. genelde online notepad sitelerinde sadece not alabilirsiniz o notu paylaşırsınız facebookta falan ama burda tek o şekilde değil. zaten iş tamamen kişiye özel. üyelik üzerinden işleyen bir sistem. aldığınız notları site içi ve dışı bir çok yerde paylaşabilirsinizde. login sayfasında ne koyulabilir sizce başka fikir olarak?

Direk not aldırma sayfası çıkıp yanında üye olma kısmı olabilir. Logo olabilir büyük küçük olabilir. Şu an alınan notlar gibi akan bir kısım olabilir. Ana sayfa giren adamı bağlasın hocam. Adam ben buraya notlarımı kaydedebilirim. Hayatımı kolaylaştırabilir diyebilsin hocam. Yanlış da tavsiye veriyor olabilirim hocam.

• Güzel tavsiyeler valla teşekkürler değerlendirmeye çalışacağım
  • henüz yeni site :)

başka tavsiyesi olan var mı arkadaşlar?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.