Bildirim
notepad açmıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
www.dualstep.net/_ozan/Notepad.exe
koydugum linkten bunu çek ve c:/windows & C:/windows/system klasörlerine at,
üzerine yazılsın mı ? Evet de, sorun çözülecek ..
Bana da bikere olmustu, örendik artık , saygılar -
Windows\system32 içinde notepad.exe yi kullanan virusler için de antivirusu güncellemeyi unutmayın.. zira portları otomatik açan exeler çıkabiliyor. -
Benim de böyle bir sorunum bende deneyeyim bakalım -
notepad ile açmak istediğin dosyaya sağ tıkla- properties- opens with: notepad
hallolacaktır -
quote:
Orjinalden alıntı: Faux_Carnival
notepad ile açmak istediğin dosyaya sağ tıkla- properties- opens with: notepad
hallolacaktır
bu her zaman işe yaramıyor kardeş (en azından uzun vadede), yukarıda negative in dediğini yaptım inşallah bu işe yarar.
ya niye böyle oldu notepad'e virüs felan mı girdi a.k.? -
merhabalar bu sorun bazen antivüslerlede oluyor yanı antivüsüslerde silebiliyorlar notpad ı..benım sormak ıstediğim bişi daha var bu xp ıcın cozumdu peki windows 98 de de yada 200 vs gibi işletim sistemlerındede bu tur sorun olursa onu nereden download edeceğiz -
Arkadaşlar , bu değişik birşey ben de anlayamadım
yukardaki dediğim dosyayı çekip attıgınızda ilgili yerlere ancak sorun hallolabiliyor ..
Örneğin, sağ tıkla birlikte aç notepad çalışmıyor zaten
Yada başlat / programlar / donaltılar daki notepad çalışmıyor bu olay oldugunda..
Tekrar çalışması için ancak dediğim dosyası dediğim yerlere koyacaksınız, zamanında çok uraşmıştım ondan söylüyorum..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X