Şimdi Ara

Noter satışına km yazılır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
12.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Başka bir yönü de var bunun. Kötü niyetli alıcı da olabilir. Kilometreyi yazdırdınız. Gidip kilometre ile oynayıp ayıplı mal satmıştır diyerek mahkemeye verebilirsiniz. Ne bileyim amacı para koparmak olan kimseler de çıkabilir.

Hatta yazın birkaç ay arabaya binip. İyice gezdikten sonra kilometreyi düşürüp parasını geri almak isteyen uyanıklar da çıkacaktır. Düşünsenize iki üç kere uzun yol yapsanız arada yaptıklarınızla bir yazda 10 bin kilometre yapmak öyle zor birşey değil. Gezdiği yanına kâr kalır.
  • konu hort..

Yazılabidiği konusunda hemfikir olan forumdaşlar vardı acaba konuya bir el atsalar
  • noter satış sözleşmesine istediğin şeyi yazdırabilirsin.

örnek:
    ben bu aracı geçen sene kır bayır gezmelerinde kullanmak için aldım kmde 50 kuruş yakıyor. ama önemli değil alan arkadaşta zaten haftasonu binecekmiş hatta beraber balık tutmayı bile teklif etti. ama kayınçolara söz verdim haftaya onlarla gideceğiz kısmetse bayramdan sonra gideriz. ha aracın kilometresi 60bin. orjinal mi bilmiyorum kahveden arkadaşlar en az 200bin felan dediler ama ben inanmadım. malum hor kullanılıyor biraz eski geldi gözüme...
  • Gün itibariyle noter satış sözleşmelerine km bilgisi giriliyor. Bu konuda nasıl bir fırsatçılık doğacak merak konusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.