Şimdi Ara

Nothing girişimine 96 milyon dolarlık fon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nothing girişimine 96 milyon dolarlık fon
    Henüz yeni bir girişim olmasına karşın çıkardığı Nothing marka akıllı telefon ve tam kablosuz kulaklıklarla global çapta üne kavuşan eski OnePlus kurucusu Carl Pei, yatırımcıların da dikkatini çekiyor.

Nothing girişimi büyüyor

Global olarak 7 ofiste 450’den fazla insan çalıştıran Nothing girişimi son yatırım turunda 96 milyon dolarlık bir fon toplamayı başardı. Bugüne kadar iki topluluk fonlama turu düzenleyen girişim 8000’den fazla girişimcinin dikkatini çekti.

Ayrıca Bkz.Nothing Phone 2'nin eşsiz şarj kablosu 2 yılda tasarlandı!

Carl Pei topladıkları fonu yenilik geliştirmek ve daha sürdürülebilir bir gelecek için kullanacaklarını belirtti. Firmanın yeni telefonu Nothing Phone (2) Temmuz ayında piyasaya çıkacak. Telefonun Glyph Composer özel aydınlatma profili ve zil sesleri oluşturma özelliği için House Mafia müzik grubu ile ortaklık yapıldı. Ayrıca 2 yıl üzerinde çalışılan şeffaf bir kablo tasarımına da sahip olacak.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/06/28/nothing-raise-96mn-funding/

• Ne Nothingmiş sürekli bi haber. Aldıkları fonlarla sizi de fonluyor olmalılar. Pazarlama kadar fiyat/performans olmazsa kraliyet müzesine kaldırılırlar en fazla

• E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt
    Haberi okumak zorunda değilsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 96 milyon dolar hiçbir şey demişler adına özdeş

• Yeni markaların gelmesi güzel fakat hiçbir şey sunmayıp rakiplerinden daha fazla fiyatlar ile satılıyor ise tercih sebebide değildir bana göre.

• Bahsedilen fiyatla gelirse hiçbir şansı yok. 730 Euro talep etmek için senin o marka bilinirliğin henüz yok. Samsung bile aynı fiyat bandına çıktığında telefonu daha bile iyi olsa iPhone ile rekabet edemiyor. İnsanlar gider iPhone 14 alır o paraya. Nothing iyidir kötüdür diye söylemiyorum, piyasa şartları bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beygir Adam B kullanıcısına yanıt
    Hangi haberi okuyayım hangisine yorum yazayım liste halinde DM yolla.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt
    Sosyal medya platformu kullanmıyorum. Kullansam söylerdim, sen iste yeter ki.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beygir Adam B kullanıcısına yanıt
    İğnelemeydi o algılayamamışsın. Ayrıca DM derken burayı kastettim.

Bak forumdaş sürekli yazdığım yorumları eleştiriyorsun. Herkesin fikrine saygım var ama okur tepkisine okuma o zaman diye çözüm bulmana saygı gösterecek değilim.

Neyse kafan karışmıştır, anladığın dilden "yoruma cevap yazmak zorunda değilsin."

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.