Şimdi Ara

Nothing’in 2025 planları ortaya çıktı: Üç farklı akıllı telefon akıllı gelecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    OnePlus’ın kurucu ortaklarından olan Carl Pei, geçtiğimiz yıllarda firmayı terk ederek Nothing isimli yeni bir marka kurmuştu. Eşsiz tasarım anlayışına sahip, uygun fiyatlı ürünler piyasaya sürerek kısa sürede önemli ve popüler bir marka haline gelen Nothing, 2025 yılında üç farklı akıllı telefon tanıtabilir.

Ayrıca Bkz.Merakla beklenen Vivo S20 nihayet satışa sunuldu

Nothing, üç farklı akıllı telefon üzerinde çalışıyor

Nothing, 2022 yılında ilk akıllı telefonu Nothing Phone (1) modelini piyasaya sürmüştü. Orta-üst seviye özelliklerine sahip olan cihaz, göz alıcı tasarımı ile popüler kazanmayı başarmıştı. Marka güveninin artmasının ardından firma, 2023 ve 2024 yılında Nothing Phone (2) ve Nothing Phone (2a) modellerini piyasaya sürmüştü. Görünüşe göre firma, üçüncü nesil akıllı telefon ailesinde daha fazla modele ev sahipliği yapacak.

Mobil teknoloji dünyasında güvenilir sızıntıları ile bilinen Yogesh Brar, Nothing’in 2025 yılının ilk yarısında üç farklı akıllı telefon satışa sunacağını belirtti. Brar, firmanın üzerinde çalıştığı modeller hakkın detaylı bilgi sunmadı ancak bu modellerden birinin Nothing Phone 3, diğerinin ise Nothing Phone 3a olması bekleniyor. Üçüncü model ise Nothing Phone 3a Plus veya daha önce görmediğimiz bir model olabilir.

Kaynak:https://www.androidauthority.com/nothing-working-on-three-phones-3504431/

• Android dünyasının temiz phone’u Nothing Phone.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şu an elimde 2 telefon var biri honor magic 6 pro ve nothing phone 2 ikisi de manyak cihaz ve farklılık katmışlar sektöre . İkisi de az bilinen Markalar arasında olmasına rağmen hiç üzmedi beni ve yarı yolda da birakmadilar . Bundan sonra bunlarla yola devam . Xiaomi ve alt dal çöplerinden sonra çok iyi geldi bu telefonlar bana.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ebagirtan E kullanıcısına yanıt

Nothing fena marka değil ama Honor'un politikalarını gözden geçirmesi gerekiyor. Güncellemeler geç veriliyor. Ayrıca çok sık model çıkarıyorlar, 6 ayda bir seri yeniliyorlar (Olması gereken = yılda bir). Gerçi her Çinlinin politikası aynı, salla gitsin... Nothing'e şans verilebilir ama başta da belirttiğim gibi :).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Np 1 kullancısıyım bu zamana kadar hep saf temiz android bulamadığım için androide düşmandım resmen ama NP hem iPhone kalitesinde olup hemde saf temiz androidle çıkınca deneyeyim dedim gittiği yere kadar np1'le devam ölürse yine tercihim Nothing Phone olacak.

• Surface Area S kullanıcısına yanıt
    Kanka honor benim cihaza aylık güncelleme veriyor . Magic 6 pro şu an Kasım 2024 güncellemesini almış durumda. Bahsettigin şey android sürüm güncellemesi ise onu da hızlı verdiğini hatırlıyorum. Eğer ki orta ve alt sınıf cihazlara diyorsan bundan önce honor x9a vardı onda da 2 ayda 1 verirdi güncelleme sadece android 14 ü bir tık geç verdiler o da 2 3 aylık serüven ve cihaza o arada güvenlik yamasini vermeyi kesmediler. Politikarı sorgulanır ona lafım yok ama sevilen ve satılan bir marka oldu dünya da . Gapps olan Huawei arayüzü diye satılıyor . Seviyorum çok güzel kısa yolları var ve özelleştirme de yapılabiliyor . Açıkçası ben şu an nothing 2 ve honor da baya mutluyum . Hem farklı arayüzler hem temiz ve hızlı çalışması güncellemeler ile zarar vermemesi cihaz da yavaşlama değilde hızlanma ve düzeltmeleri gözlemlemem çok iyi bişi .

Özellikle nothing 2 ye degineyim . 1 e göre çok şey koymuş cihaza kesinlikle alınabilecek f p cihazların başında . 1 e göre ses ekran pil şarj olayı falan çok çok iyi olmuş mutlaka denenmeli . Kamera konusunda da biraz fazla beyaz dengesi var gece modu çok aydınlık yapıyor ama beyazı fazla veriyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Android dünyasının garibanı önceki senenin işlemcisini kullanabilir yine... Bari Dimensity geçseler madem.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.