Şimdi Ara

Nothing Phone (2a) Plus ANA KONU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
4
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

telefonla birlikte içerisinde olan bir uygulama sadece gerekli ayarlamayı yapmanız lazım.Buyrun sizin için hem yazılı hemde ekran videolu anlattım.

https://nothingforum.com/konu/nothing-phoneda-google-klavye-gboard-ile-turkce-qwerty-klavyeyi-etkinlestirme.3072/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknovist -- 10 Şubat 2025; 13:16:3 >
  • Teknovist T kullanıcısına yanıt
    WhatsApptan yazarken klavyeyi açtıktan sonra bu yönergeleri yaparak istediğim klavyeyi buldum. Klavyede olmasını istediğim harfler geldi. Ü, Ö, İ, Ş, Ç, Ğ.
    Teşekkür ederim hocam.

Nothing Phone (2a) Plus ANA KONU

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İlkerDiyeBiri kullanıcısına yanıt
    Ne demek hocam her zaman, güle güle kullanın 🙏

• Farklı bir sorum daha olacak; iPhoneda da iCloud saklama alanı dolu diye uyarı verirdi hafızası boş olsa bile. Şimdi aynı durum Google da var galiba. Aşağıdaki gibi uyarı veriyor ve tıklayınca bu sayfaya yönlendiriyor.
    Bu konuda tavsiyeniz var mı? İlk defa android kullandığım için iOS taki gibi olduğunu düşünüyorum. 1 yıllık basic 100 GB yer alıyım mı?
    Nothing Phone (2a) Plus ANA KONU

Ben geçen sene almıştım 100 gb. Yılda 80 lira bence çok düşük bir meblağ.Alınması daha mantıklı.

Eğer para vermek istemiyorum ve sınırsız google fotoğraflar kullanmak istiyorum derseniz, şu uygulamayı da kullanabilirsiniz.

https://nothingforum.com/konu/google-fotograflari-ucretsiz-ve-sinirsiz-depolama-ile-kullanma.2434/

• Teknovist T kullanıcısına yanıt
    100 GB yer aldım bende. İhtiyaç olursa 1 yıl sonra bu dediğinizi yaparım artık.

Tavsiye ettiğiniz Anker şarj adaptörü bugün geldi. Evde 20w üzerinde adaptörde yoktu. İyi oldu.

Bi arkadaş ne kadar sürede şarj ediyor diye sormuştu. İlk fırsatta süre tutup ne kadar sürede dolduruyor bilgi vereceğim.

Nothing Phone (2a) Plus ANA KONU Nothing Phone (2a) Plus ANA KONU

Güle güle kullanın hocam, hayırlı olsun 🙏

İstediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz boyutunu, kelime tamamlama Google da da var ama SwiftKey çok daha iyi.

• Nothing le ilgili bir sorum olacak;

iPhonedan Nothing e bilgileri aktarırken rehberin tamamını aktarmamış. Birkaç gün sonra farkettim. Rehberin tamamını nasıl aktarabilirim. Bu durumu yaşayan oldu mu? Çözümü var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknovist -- 12 Şubat 2025; 11:55:49 >
  • Nothing Phone (2a) Plus için Nothing OS V3.0-250207-2041 Güncellemesi Yayınlandı!

Circle to search özelliğine NP2A Plus'ta kavuştu.

https://nothingforum.com/konu/nothing-phone-2a-plus-icin-nothing-os-v3-0-250207-2041-guncellemesi-yayinlandi.3119/

• GGBlack G kullanıcısına yanıt
    Güvenlidir hocam alabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.