Şimdi Ara

Nothing Phone (3)’ün ayak sesleri duyulmaya başlandı: İşte ilk bilgiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nothing Phone (3)’ün ayak sesleri duyulmaya başlandı: İşte ilk bilgiler

Teknoloji dünyasında dikkatleri üzerine çeken Nothing, 2023 yılının Temmuz ayında Phone (2) modelini tanıttıktan sonra sessizliğe bürünmüştü. Ancak kısa süre önce, şirketin CEO’su Carl Pei tarafından çalışanlara gönderilen bir iç yazışma sızdırıldı. Bu yazışma, Nothing’in 2025 yılına dair planlarını ortaya koyuyor ve yılın, şirketin en büyük atılımlarından birine sahne olacağını gösteriyor.

Söz konusu plana göre Nothing, 2025’te iki yeni akıllı telefon modeli piyasaya sürmeye hazırlanıyor: Nothing Phone (3) ve "landmark" adı verilen bir diğer cihaz. Phone (3), özellikle kullanıcı arayüzünde çığır açacak yenilikler vadederken, şirketin yapay zekayı ekosistemine entegre etme yolunda ilk büyük adımını temsil edecek. Carl Pei, geçtiğimiz yıl verdiği bir röportajda bu vizyonun ipuçlarını paylaşmış ve yapay zeka destekli cihazlarla kullanıcı deneyimini yeniden tanımlamayı hedeflediklerini ifade etmişti.

Ayrıca Bkz.Son sızıntı, Galaxy S25 Ultra’yı selefleriyle yan yana göstererek karşılaştırma imkanı sunuyor

Phone (3) ile ilgili erken bilgiler arasında, telefoto kameranın cihazın özellikleri arasında yer alacağı belirtiliyor. Ayrıca, cihazın Snapdragon 7s Gen 3 işlemcisiyle birlikte eSIM desteğine sahip olması bekleniyor. Şirket, kullanıcı dostu fiyat politikasını sürdürerek cihazı yaklaşık 360 dolar civarında bir fiyatla satışa sunmayı planlıyor.

Diğer yandan, 2025’in ilk çeyreğinde tanıtılması beklenen “landmark” modeline dair detaylar şimdilik belirsizliğini koruyor. Ancak cihazın daha uygun fiyatlı bir seçenek olabileceği veya CMF serisinin bir ürünü olarak konumlanabileceği konuşuluyor. Sızdırılan bilgiler, bu cihazın 4.290 mAh kapasiteli bir bataryaya sahip olacağını işaret ediyor.

Nothing’in vizyonu, yapay zeka, yenilikçi tasarımlar ve kullanıcı odaklı teknolojilerle donatılmış cihazlar geliştirmeye odaklanmış durumda. 2025 yılı, şirketin teknoloji dünyasında ses getiren bir döneme imza atacağı bir yıl olacak gibi görünüyor.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2025/01/15/leaked-carl-pei-email-reveals-nothings-ambitious-plans-for-2025-nothing-phone-3-and-a-mysterious-phone-landmark/

• Bir sonraki telefonum olacak ürün.

• Baya hızlı ilerliyor nothing markası Xiaomi Apple Samsung gibi bir marka olacak bence bu gidişle tasarımıda ayrı iyi

• arama geldiğinde arayanı görmek için 15-20 sn beklediğiniz arayanın sürpriz yaptığı telefon.İyi düşünün

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

Hocam sanırım senin uygulamada sıkıntı var, arama uygulamasının ön belleği temizlemeyi dener misin bi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknovist -- 15 Ocak 2025; 19:5:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    yok 5 dakika falan bekliyoruz az yazmışsın. Böyle bir durum yok bir buçuk yıldır kullanıyorum np1

• Teknovist T kullanıcısına yanıt

Ben dün akşam 9 dan beri bekliyorum. Nothing Phone (3)’ün ayak sesleri duyulmaya başlandı: İşte ilk bilgiler Nothing Phone (3)’ün ayak sesleri duyulmaya başlandı: İşte ilk bilgiler 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Np1 kullanıyorum aşırı memnunum ve android 15 güncellemeside geldi samsung bekleyenler devam xd

• Arkadaslar ben size farkli bir bakis acisi vereyim.

Bu marka ne xiaomi ne samsung ne apple olacak. Nothing ilk teknolojik moda ikonu olacak. Adamlar global pazarlamanin basina bir teknoloji sirketinden degil luks moda markasi alexander mcqueen den bir kadin getirdiler.

Firmanin amaci Gucci, Rolex, LV, prada gibi luks tarz ikonik teknoloji markasi olmak istiyor.

Nothing aldiginizda sadece bir elektronik urun degil bir yasam tarzi almis olacaksiniz. Birakin xiaomiden samsungdan devam eden etsin.

Np1 kullaniyorum. Np3 ciktigi gun gececegim. Bakalim ne yenilik gelecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.