Şimdi Ara

Nova +11 2H Sword ile ilk pvp videom <3 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Neden Hep Glavie charla pwp yaptın başka charlarla pwpnide bekleriz
  • @Vengeance
    Eger bir robe+5 set ayarlayabilirsem braya ss koyayım gözünle gör .
    Eğer öyle olmasa HA yerine LA set yapardım mantıklı düşün .
    Ayrıca bu videonun amacı videodaki arkadaşı rencide etmekti :D amacıma ulaştım :)
    110 Lv oldugumda karışık pvp videoları yaparım sık sık .
    @Elmatadori
    axe-1h-cleric-2h ile yaptııgm pvp videolarım da var . Ama düzenlemelerini tamamlamam gerek . En kısa zamanda onlarıda düzenleyip buraya eklerim
    @DostDeli
    Rica ederim ;)
  • bravo valla^^
  • Beyler youtube a giremiyorum Dns ayarları nedir zahmet olmassa özledim youtubda video izlemeyi
  • güzel pvp ama bir warrior un en rahat yenebileceği char glavier char çünkü her vurduğun damage yi alan char :)
    başka pvp videoları yaparsan çok güzel olur gözümüz gönlümüz açılsın biraz bu aralar tüm playerlar afk modunda
  • 2 kinizde pvp yapmayı fazla bilmiyorsunuz. glavie kalkanı cekmekte gec kalıyor. ve senin kalkanla ittirme skilin acık değil mi. hic kullanmıyorsun :) yada gerek duymuyorsun :) güzel video yinede ama daha güzel olabilirdi. Tam bir pvp mesela :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: isa6n

güzel pvp ama bir warrior un en rahat yenebileceği char glavier char çünkü her vurduğun damage yi alan char :)
    başka pvp videoları yaparsan çok güzel olur gözümüz gönlümüz açılsın biraz bu aralar tüm playerlar afk modunda

bu konuda yanlıi düşünüyorsun eğer glavie oynamasını bilirsen warioru cok rahat kese bilirsin :) başka bir char olsa o kadar bile daha karşısında durmaz wariorun.
  • Bence glaive charın sahibi iyi oynayamıyor.
    Ama senin char güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramonmurat

quote:

Orijinalden alıntı: isa6n

güzel pvp ama bir warrior un en rahat yenebileceği char glavier char çünkü her vurduğun damage yi alan char :)

bu konuda yanlıi düşünüyorsun eğer glavie oynamasını bilirsen warioru cok rahat kese bilirsin :) başka bir char olsa o kadar bile daha karşısında durmaz wariorun.

hop portakal orda kal. glavie nereye rahat kesiyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.