Neden Hep Glavie charla pwp yaptın başka charlarla pwpnide bekleriz
@Vengeance Eger bir robe+5 set ayarlayabilirsem braya ss koyayım gözünle gör . Eğer öyle olmasa HA yerine LA set yapardım mantıklı düşün . Ayrıca bu videonun amacı videodaki arkadaşı rencide etmekti :D amacıma ulaştım :) 110 Lv oldugumda karışık pvp videoları yaparım sık sık . @Elmatadori axe-1h-cleric-2h ile yaptııgm pvp videolarım da var . Ama düzenlemelerini tamamlamam gerek . En kısa zamanda onlarıda düzenleyip buraya eklerim @DostDeli Rica ederim ;)
bravo valla^^
Beyler youtube a giremiyorum Dns ayarları nedir zahmet olmassa özledim youtubda video izlemeyi
güzel pvp ama bir warrior un en rahat yenebileceği char glavier char çünkü her vurduğun damage yi alan char :) başka pvp videoları yaparsan çok güzel olur gözümüz gönlümüz açılsın biraz bu aralar tüm playerlar afk modunda
2 kinizde pvp yapmayı fazla bilmiyorsunuz. glavie kalkanı cekmekte gec kalıyor. ve senin kalkanla ittirme skilin acık değil mi. hic kullanmıyorsun :) yada gerek duymuyorsun :) güzel video yinede ama daha güzel olabilirdi. Tam bir pvp mesela :)
quote:
Orijinalden alıntı: isa6n
güzel pvp ama bir warrior un en rahat yenebileceği char glavier char çünkü her vurduğun damage yi alan char :) başka pvp videoları yaparsan çok güzel olur gözümüz gönlümüz açılsın biraz bu aralar tüm playerlar afk modunda
bu konuda yanlıi düşünüyorsun eğer glavie oynamasını bilirsen warioru cok rahat kese bilirsin :) başka bir char olsa o kadar bile daha karşısında durmaz wariorun.
Bence glaive charın sahibi iyi oynayamıyor. Ama senin char güzel
quote:
Orijinalden alıntı: ramonmurat
quote:
Orijinalden alıntı: isa6n
bu konuda yanlıi düşünüyorsun eğer glavie oynamasını bilirsen warioru cok rahat kese bilirsin :) başka bir char olsa o kadar bile daha karşısında durmaz wariorun.
hop portakal orda kal. glavie nereye rahat kesiyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme