Şimdi Ara

NovaMoba ödül dağıtıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Herkese merhaba arkadaşlar, şimdi size novamoba online oyun forumumuzu tanıtacağım.

LoL oynayanlar PsikoLoL kanalını bilir. Bu kanal için özel açılmış bir forum sitesi var. Burada League of Legends öncelikli olmak üzere MMO, MMORPG, FPS oyunları, online olmayan oyunlar ve en önemlisi de Güzel Bir Ortamı var.

Gelelim RP ve 100 TL ödüllü yarışmaya.

Forumda takılıp yararlı paylaşımlarda bulundukça siz de bu ödüllerden birine sahip olabilirsiniz. Çekilişte hiçbir ayrım yapılmayacak ve çekiliş anı videoya çekilecektir.
    Ödüller şöyle
    1) 100 TL
    2) 3620 RP
    3) 1780 RP

ve diğer 17 kişiye premium üyelik

Yarışma Konusuna Gitmek İçin Tıkla

• katıldım umarım kaybederim iyi geceler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Reikokuna

katıldım umarım kaybederim iyi geceler.

Neden kaybedesin :) İlerde yeni yeni çekilişler yapacağız merak etme emeğin boşa gitmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kryssluck

quote:

Neden kaybedesin :) İlerde yeni yeni çekilişler yapacağız merak etme emeğin boşa gitmez

Baştan uyaralım, bu rei, black leg, sosis olis, drak knife (kazdal 13) gibi kişiler, tam zamanlı post kasıcılardır. En son milattan önce yararlı post attılar. Belki de gerçekte böyle değiller ama forumda bi yararları yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 100 tl vereyimde siteyi kapatın ya da kapatmayın buranın lowları oraya geçer belki

• quote:

Orijinalden alıntı: U Mad BRO

quote:

quote:

Baştan uyaralım, bu rei, black leg, sosis olis, drak knife (kazdal 13) gibi kişiler, tam zamanlı post kasıcılardır. En son milattan önce yararlı post attılar. Belki de gerçekte böyle değiller ama forumda bi yararları yok

Bilmiyodum, amaçları ne acaba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deadp00L

Ben 100 tl vereyimde siteyi kapatın ya da kapatmayın buranın lowları oraya geçer belki

Biraz saygılı olmayı öğren önce ondan sonra başkalarına "low" deme hakkın olur. O kadar yatırım yaptık senin 100 liran neyi karşılayacak domain parasını mı güldürme 2000 li
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: U Mad BRO

quote:

quote:

Bilmiyodum, amaçları ne acaba :)

Aslında bunları yaptıran amaçsızlık :D boş vaktini burda geçiren liseli tayfa işte . belki de değiller ama hiç biri KIL'ın yanına yaklaşamaz trollukte. Hatta bi xpect bile olamazlar ya neyse. Demem o ki burda yazdıklarına takma belki işin ucunda ödül olduğunu duyunca sizin forumda düzgün konuşurlar . hayırlı olsun bu arada. Bi gelir kahvenizi içeriz artık :D

• quote:

quote:

quote:

Ben 100 tl vereyimde siteyi kapatın ya da kapatmayın buranın lowları oraya geçer belki

Biraz saygılı olmayı öğren önce ondan sonra başkalarına "low" deme hakkın olur. O kadar yatırım yaptık senin 100 liran neyi karşılayacak domain parasını mı güldürme 2000 li

Saygın olsa elalemin forumuna gelip kendi sitenin reklamını yapacak kadar aciz olmazsın. Boş laf yapma.

Kurallara aykırı bir şey mi bu, git şikayet et o zaman ben burda bir etkinlik tanıtımı yaptım. Acizlikle alakası yok reklam nerde yapayım başka, sizin ilkokulun önüne gelip broşür mü dağıtsaydım he ? Daha fazla yorum yapma uzaklaş burdan lütfen.

• Kryssluck K kullanıcısına yanıt
    Bizim ilkokula gelip broşür dağıtsan psikolol izleyici kitlesinin yaş grubundan bi farkı olmaz zaten kaynaşmış olurlar. Etkinlik tanıtımı yapmışmış ney etkinliği tanıttın lol turnuvası falan mı tanıttın? Hala boş laf yapıyosun.

• Arkadaşım neyin pazarlığını yapıyosun sen şaka mısın ? Git şurdan ya egonu başka yerde tatmin et sana ne oluyo da karışıyosun benim etkinliğime ? Varsa bi sorunun şikayet et bitsin, laf kalabalığı yapma burda çocuk gibi.
  • quote:

Arkadaşım neyin pazarlığını yapıyosun sen şaka mısın ? Git şurdan ya egonu başka yerde tatmin et sana ne oluyo da karışıyosun benim etkinliğime ? Varsa bi sorunun şikayet et bitsin, laf kalabalığı yapma burda çocuk gibi.

Peki ağabey.
  • quote:

Arkadaşım neyin pazarlığını yapıyosun sen şaka mısın ? Git şurdan ya egonu başka yerde tatmin et sana ne oluyo da karışıyosun benim etkinliğime ? Varsa bi sorunun şikayet et bitsin, laf kalabalığı yapma burda çocuk gibi.

blokla geç. ben blokladım kafam rahat. troll de değil her 2 lafından biri hakaret. kişilik sorunuda olabilir gerçi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.