Şimdi Ara

np

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkdaşlar np satın alına biliniyor elmoraddaki knighclerk ten basic natioallı bişe diruz 100 bp 350k 500np 1.5m

• walla mı?
  • ya yuh diyorum sadece ya bunun içindemi topic açtınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blade GTR

walla mı?

harbiden mi valla bilmiyodum

• quote:

Orjinalden alıntı: hamsit

arkdaşlar np satın alına biliniyor elmoraddaki knighclerk ten basic natioallı bişe diruz 100 bp 350k 500np 1.5m

Aman tanrıııımmmm yaşadık o zaman desene habire alalım biz bundan işarette çıkar aldıkça

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rav3n. -- 2 Ağustos 2006; 16:00:32 >

• arkadaşlar tatlı hayallere dalmayın boşuna emc den np sadece bir kez alınır
    np niz 0 iken emc de ki knight clerk ten 500-100 np olmak üzere 600 np bi kere alınabilir np niz varken buradan np alınamaz. npniz bittikçe alabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık ARdream CHar
    17 yıl önce açıldı
    MaMaKeR 80 LvL rogue OLYMPIA
    17 yıl önce açıldı
    Presiz exp kasanlar
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

arkdaşlar np satın alına biliniyor elmoraddaki knighclerk ten basic natioallı bişe diruz 100 bp 350k 500np 1.5m

kardeş sen olayı kapmışın ya oynamana gerek yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: thesword1988

arkadaşlar tatlı hayallere dalmayın boşuna emc den np sadece bir kez alınır
    np niz 0 iken emc de ki knight clerk ten 500-100 np olmak üzere 600 np bi kere alınabilir np niz varken buradan np alınamaz. npniz bittikçe alabilirsiniz

Vay be bende o kadar düşünmüştüm şimdi para kassamda np alsam, sonra yine para kassam yine np alsam, serverın kralı ben olsam diye bak hepsi rüyaymış gördünmü napcaz şindi

• sana sadece diyorum
    birde şuhahahha diyorum
    birde diyorum
  • topic açacak neden kalmadı sanırm
  • isabetli topic
  • quote:

knighclerk nerde

• tmm arkadaşlar bırakın dalgayı neyse..
  • Şimdii knight clerk ten np alabiliyoruz ya peki knight clerkte bizden alabiliyormu ben bunu merak ettim biraz daha açalım dedim konuyu
  • benimle dalga geçmeyin len!

• quote:

Orjinalden alıntı: rav3n.

Şimdii knight clerk ten np alabiliyoruz ya peki knight clerkte bizden alabiliyormu ben bunu merak ettim biraz daha açalım dedim konuyu

• [
    Şimdii knight clerk ten np alabiliyoruz ya peki knight clerkte bizden alabiliyormu ben bunu merak ettim biraz daha açalım dedim konuyu

gel yanima konuyu açim npverim
  • quote:

çok zeki.çok belli ediyor.yazık bunun gibi dahiler ko gibi oyunlarda harcanıyor

• Senin bunları yazmanda knight clerk ile ne çıkarın var ortakmısınız np işinde... reklam kokan hareketler bunlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.