Şimdi Ara

##NP BUG ??## (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eet bende bi resim gördüm adam savas zamanı dısında kendi townında oluo np gidio
  • EVET ARKADAŞLAR MARADONDADA OLDURUYORLAR ARTIK.ETRAFDA BAKTIM INSANLAR OLU YATIYOR HEMEN PARAYI KASAYA KOYDUM.SONRA ITEM ALMAK ICIN 6 MILYON ALMIŞTIM.TAM ITEMI ALAMAYA GIDIYORDUM OLDUM 3 MILYON PARA 800 K KÜSÜR EX (LVL60) VE NP GITTI.5 DK SONRA BIR DAHA OLDUM.YANLIZ BUNU BUNU YAPAN ORCDU CUNKU HEP INSANLAR OLUYORDU.BIR TANEDE REZ ( ORC) ATAMLARI KALDIRIYORDU.
    SOZUN OZU BU ARALAR SATIŞ YAPACAKSANIZ SADECE KENDI KALENIZDE SATIŞ YAPIN.CUNKU DEGERLI ITEMLERI SATIYORSANIZ VE SATILDIYSA SIZI OLDURDUKERINDE PARANIZIN YARISI BOŞA GIDECEKTIR.ADAMLAR TEZGAHLARI DOLAŞIP PAHALI ITEM SATANLARI ONCELIKLE OLDURUYORLAR.
    DIKKATLI OLUN DERIM BU ARADA MARADONDA DOLAŞIRKEN BILE
  • herseyin bi bugı var bu da olur
  • ben cyhperda oynuyorum
    hiç bir server cyhper la sahtekarlık hile düzem bazlık düpe koxp yarışına giremez
  • şaşırmıyorum artık bunlara
  • quote:

Orjinalden alıntı: ß#8364;rdush

ben cyhperda oynuyorum
    hiç bir server cyhper la sahtekarlık hile düzem bazlık düpe koxp yarışına giremez

eminmisin biraz manesde takıl istersen
  • cypherda raptor +8 alcaktım cebimde 21gb vardı biden 10.5gb kaldı dedim noldu sağda yazdı bilmem ne recieved .. damage baktım np gitti exp de gitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: theavatar

cypherda raptor +8 alcaktım cebimde 21gb vardı biden 10.5gb kaldı dedim noldu sağda yazdı bilmem ne recieved .. damage baktım np gitti exp de gitti

yazık olmuşşş
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.