Şimdi Ara

***Np-fh40-50-70-100 serisi yedek olarak alanlar.****

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    video kamerama ikinci bir batarya alacağım. Alışveriş sitelerinde %100 orjinal olduğu idda edilen ürünler 40-80 tl arasında Bu ürünlerden bu fiyata alıp kullanan varmı. yaşadızığınız bir problem varmı.

Bu batarya sony yetkili satıcılarında 200-300 tl arasında. fark nedir.

Bir söz vardır. ucuz etin yahnisi yenmez diye acaba öylemi.

• gittigidiyordan NP FH100'ü 60 tl'ye almıştım benim kameram sony dvd404e'de çalışmadı. ürünü satıcı firmaya iade ettim yapılan kontrollerde onlarda çalıştıramadılar ve sorunsuz bir şekilde ürünü iade edip paramı aldım. daha sonra istanbul doğubanktan kutulu orjinal NP-FP91D'yi kameramı yanımda götürüp deneyerek 60 tl'ye aldım. (np-fh100'de yaklaşık aynı fiyataydı) şuanda sorunsuz kullanıyorum katasitesi işimi fazlasıyla görüyor. Bence gittigidiyor gibi güvenli sitelerden bataryayı alabilirsin yalnız alacağın bataryanın senin kamera modelinle uyumlu olup olmadığı yazıyormu buna dikkat edin. olmadı iade edersin. veya benim gibi sağlama almak istersen en yakın ve en uygun fiyata satan satıcıyı bulup bizzat gidip deneyarek alırsın.
    dediğiniz gibi bu bataryalar sony bayiinde 200-300 tl bence değmez o kadar paraya, yarı kamera fiyatı neredeyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydogdumesut -- 7 Ekim 2010; 11:50:01 >
  • teşekkürler bende hemen alayım bir tane.
  • fh100 ü 55 liraya aldım üzerinde sony banrolü bile var. şuan sorunsuz çalşıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.