Şimdi Ara

NP TRASVERİ YAPANLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yahu neden yapmaz adam basbaya yapıyo canlı sahıdız kraldan cok kralcı olmayın. zaten bu ulke ne kaybettıyse bundan klkaybetti
    herkes kraldan cok kralcı olmus.bız cz deonun np transferi yaptıgı yerı cok artadık sounda arkadaslar bulmus ve admalar sırayla novayla kesıyolardı.adamın kafesı war besbelli ne yapmmaz dıyosun sutten cıkmıs ak kasıkmı bu bebe
    adma np ugruna yapmadıgı sey yok
  • millet her turlu hıleyı yapıo GM lerden tık yok
  • lol samsunspormu salla onu ya

gece 4 savaşlarınada hep onun geyik muhabbetlerini okuyoruz

yazdıkları aynen şöle

_samsunspor_ : nd beyler saldırın ne bekliyonuz.

_samsunspor_ : nd filanca kişi seni çok seviyorum.

_samsunspor_ : nd MoLe townda ne bekliyon gidip saldırsana.

_samsunspor_ : nd filanca clanına sevgiler.

lol samsunspormu salla onu
  • Ve bu arada np transferi yaptığı doğrudur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EleRoSse

quote:

Orjinalden alıntı: hattori_

quote:

Orjinalden alıntı: mercy

cyper da __samsunspor__ die bi mage (orc) war ada aşmıs kendisini 7 şer 7 şer kesio

bi komutan oluyo yüzsüz yüzsüz yazı yazıo sinir edio beni

AYNEN KATILIYORUM ...

bunu yapan sadece __samsunspor__ değil ki ayrıca yakın arkadasımdır." 7 şer 7 şer kesio " demişsin
    sende mage kas sende pusu yap alırsın 7 kişi merak etme.dikkat edersen yüzsün yazanlardan cok
    küfür edenler war niçin " __samsunspor__ " u herseyin basıymıs qibi örnek gösteriosun ?

Ya nolursun kendi söylediğine inanıyor musun merak ediyorum. Neymiş pusu yap alırsın sende 7 kişi. Ula bu 7 kişinin o kadar salak olması lazım ki 30 sn ye de bir tek novayla tam 2 saat boyunca bana pusuya düşsün. Eşek bile bi düştüğü kuyuya ikinci kez düşmez. Ama __samsunspor__ arkadaşımızın 2 saat boyunca tek novada aynı kişileri öldürmesine sen doğal bu np transferi deil diosan git trenin önüne felan atla zararsın sen bu dünyaya.

• cok guldum su SAMSUNSPOR UN komutanlık muhabbetıne ..
    2 gun once adma arka kapıya gelıyodu yolda bunları 3 kere kestık
    baktıkı np kaybetmeye baslıyo oturdu np transferine bu kadar kotu bı mage oolmaz adma pk yapmayı bıle bılmıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: aspo

lol samsunspormu salla onu ya

gece 4 savaşlarınada hep onun geyik muhabbetlerini okuyoruz

yazdıkları aynen şöle

_samsunspor_ : nd beyler saldırın ne bekliyonuz.

_samsunspor_ : nd filanca kişi seni çok seviyorum.

_samsunspor_ : nd MoLe townda ne bekliyon gidip saldırsana.

_samsunspor_ : nd filanca clanına sevgiler.

lol samsunspormu salla onu

kardeş samsunspor sanırım 8 yasında sanırım. "yok su abi seni unutmadım hala aklımdasın" "yok saldırın" "yok sunu sewiyorum"ne bunlar ya!!!
    SAWASTA 5 KOMUTAN WAR
    SADECE O KONUSUO.ARTIK ONU TINLAYAN YOK.BEN ORC OLARAK BÖLE BİRİ İLE AYNI SAFTA SAWASMAKTAN UTANIOM ARTIK.İSTİLADA MİLLET SAMSUNSPOR KAPA CENENİ DİE BAGIRIYOR.EGER BİRAZ SUSUP NOWASINI ATSA 2 GÜNKÜ ÖNCEKİ GECE SAWASINI KAZANIRDIK

YANİ ŞUNU DEMEK İSTİYOM GEREKSİZ BİRİ COGU İNSANDA SAWASTA ONUN SACMALIKLARINI OKUMAK İSTEMİYO.HAKEDEREK KOMUTAN OLSA TAMAM DERİM AMA ONDA O DA YOK.BASINDAKİ" M "HARFİ NP TRANSFERİ SÜSÜDÜR.GÖRÜNCE GÜLER GEÇERİM O KADAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mercy -- 17 Şubat 2006 0:54:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: serdargurlek

quote:

Orjinalden alıntı: EleRoSse

quote:

Orjinalden alıntı: hattori_

quote:

Orjinalden alıntı: mercy

cyper da __samsunspor__ die bi mage (orc) war ada aşmıs kendisini 7 şer 7 şer kesio

bi komutan oluyo yüzsüz yüzsüz yazı yazıo sinir edio beni

AYNEN KATILIYORUM ...

bunu yapan sadece __samsunspor__ değil ki ayrıca yakın arkadasımdır." 7 şer 7 şer kesio " demişsin
    sende mage kas sende pusu yap alırsın 7 kişi merak etme.dikkat edersen yüzsün yazanlardan cok
    küfür edenler war niçin " __samsunspor__ " u herseyin basıymıs qibi örnek gösteriosun ?

Ya nolursun kendi söylediğine inanıyor musun merak ediyorum. Neymiş pusu yap alırsın sende 7 kişi. Ula bu 7 kişinin o kadar salak olması lazım ki 30 sn ye de bir tek novayla tam 2 saat boyunca bana pusuya düşsün. Eşek bile bi düştüğü kuyuya ikinci kez düşmez. Ama __samsunspor__ arkadaşımızın 2 saat boyunca tek novada aynı kişileri öldürmesine sen doğal bu np transferi deil diosan git trenin önüne felan atla zararsın sen bu dünyaya.

bi novayla 7 kişi alıyor ve bunu tekrarlıyor ve aldıkları kişiler aynı kişiler ve np transferi yapmıyor... hll samsun yürü bea...

nd serdargurlek ve mercy e sevgiler...

• gercekten bunu bulsa bulsa bı laz bulrdu wala tam temele dursunluk bı hıkaye srayla gecıp nova atıp 7 ser kısı almak bu adamlar cafecı galıba can sıkıntısından hergun degısık np transfer yontemı buluyolar ne dıyelım...
    BURDa bı SAMSUNSPOR fan club acsak daıma ust forum olur walla gulmekten lagı magı unuttum lol

yakında sızer kral olursa wlla yarılırım gulmekten
  • Abi çıldırcam ya adam pusu yap sende alırsın dio. Şaka falan yapıo sandım başta bi daha okudum walla aynen öle dio. Olaya baksana geçende bi pusu yaptım aynı 7 adamları tam 2 saat boyunca pusu yaptım öldürdüm,pusu yaptım öldürdüm hemde tek novayla lol ki ne lol
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdargurlek

Abi çıldırcam ya adam pusu yap sende alırsın dio. Şaka falan yapıo sandım başta bi daha okudum walla aynen öle dio. Olaya baksana geçende bi pusu yaptım aynı 7 adamları tam 2 saat boyunca pusu yaptım öldürdüm,pusu yaptım öldürdüm hemde tek novayla lol ki ne lol

abi bunları kaale alıo musun sen...

• samsunspor ewt transferci ama serverda tek o yapmıo biçok kişi bunu başka char adı altında yapıo kötü bişi yapanları kınıyorum onların yüzünden zevk kalmadı. ama en çok üzende o adam captain olması herşey bu kadar açıkda olurken bu insanlar uyuyomu hala onun yanındalar

• sevgili kardeşlerimkatılımlarınız için teşekkür ederim bu samsuna ben hiç rastlamaım hangi serverde bu ben onu bi yakın takibe alayım
  • bu meshur np transfercisi arkadas cyperda karus mage cyperda char acarsan ona pm at sna degısık np transfer yolları gosterecketır emın ol

yeni slogan su olsun SAMSUNSPOR transferinde bir idol::

sız bunu karuslular olarak cyperda pazar acınca bagırın
  • az önce areste jooJoojo banlandı

tr_ilayda banned
  • aynen ban yediler
  • YA BU KONUYU HİÇ CİDDİYE ALAN YOKMU LÜTFEN BİRAZ YARDIMCI OLUN ARKADAŞLAR
  • O samsunspor benide gebertmişti.ezikken gezmeye gitmiştim belki np kasarım diyee seek açtım aldı beni biri
    çektiği anda yerdeyim.Disband yapmayı unuttum ok a bastım adam yine çekti geberdim yine
    yine az daha disband yapmayı unutuyodum son anda yaptım
  • Np transverinden söz ediyorsak beramus humanlarda symırna diye bi klan var (başkanı H_O_N_D_A) yav adamlar 1 haftadır gece gündüz np transferi yapıyo tabi başkanını hiç görmedim ama diğerleri (üyeleri)yapıyor.
  • BU _SAMSUNSPORU_ tanımam ama baya iyi reklam oldu

bende np trafseri yapsam acaba beni de konuşurmusunuz... iyi reklam olurum he
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.