Şimdi Ara

np yüksek kişiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • np yüksek kişiler ve ıtemleri (bide yeni bilgisyara aldım oyunu yüklemem lazım nasıl yükleyebilirim internet sitesinede girmioda) yardım ederseniz sevinirim

• Kardeş sen bu topic i niçin açtın nasıl oyunu yükleyebilmeyi öğrenmek için mi yoksa np si yüksek kişiler için mi? Bence sen bu topic i knight ı yüklemek için açtın fakat konunun ilgi çekici olması lasımdı bunun için de bööle bi konu başlığı seçtin di m i lütfen bööle yapmayınn (Bu arada bilgisayarın hayırlı olsun)

• quote:

Orjinalden alıntı: CeLLo_1905

Kardeş sen bu topic i niçin açtın nasıl oyunu yükleyebilmeyi öğrenmek için mi yoksa np si yüksek kişiler için mi? Bence sen bu topic i knight ı yüklemek için açtın fakat konunun ilgi çekici olması lasımdı bunun için de bööle bi konu başlığı seçtin di m i lütfen bööle yapmayınn (Bu arada bilgisayarın hayırlı olsun)

• öle bi derdim yok kardeş böle demeni gerektirecek bişi demedim her ikisinide sorabilirim sen kendine güveniyorsan oyunda karşılaşalım server farketmez
  • LAN BU HERİF GARANTİ EZİQ YOKSA BİLİP BİLMEDEN BÖYLE ÇIKIŞMAZDI
  • Mevzuya bak ya iki dakkada nereye getirmişsiniz çocukmusunuz siz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: s3got3n

öle bi derdim yok kardeş böle demeni gerektirecek bişi demedim her ikisinide sorabilirim sen kendine güveniyorsan oyunda karşılaşalım server farketmez

Postayı koydu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rojitan

quote:

öle bi derdim yok kardeş böle demeni gerektirecek bişi demedim her ikisinide sorabilirim sen kendine güveniyorsan oyunda karşılaşalım server farketmez

Postayı koydu...

postayı koydu diosunda %100 noop bi eleman yoqsa böle bişe sölemezdi:))

• quote:

Orjinalden alıntı: failed

quote:

Orjinalden alıntı: CeLLo_1905

Kardeş sen bu topic i niçin açtın nasıl oyunu yükleyebilmeyi öğrenmek için mi yoksa np si yüksek kişiler için mi? Bence sen bu topic i knight ı yüklemek için açtın fakat konunun ilgi çekici olması lasımdı bunun için de bööle bi konu başlığı seçtin di m i lütfen bööle yapmayınn (Bu arada bilgisayarın hayırlı olsun)

bu kadar mı o yetmes

• zaten 4-5 günde gm olmanın mükünatı yok benim lwl 61 wairorum var np si 63742 kendi clanımdayım eğer bir arkadaslık clanı kurarsanız bende varım (beramus-karus) bu arada steal_heard kardes kandıracak başka biri bul lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaNNiBaL_TR

zaten 4-5 günde gm olmanın mükünatı yok benim lwl 61 wairorum var np si 63742 kendi clanımdayım eğer bir arkadaslık clanı kurarsanız bende varım (beramus-karus) bu arada steal_heard kardes kandıracak başka biri bul lütfen

azuhauhzuhauzauhzuhauhzuauahzuhauzhauzhuahzuahzuahuahzuahzuahuhz yaaaa süperr yaa koptum koptum uzhauhzauhzauhzauhaz

• benim okadar çok yok asasin lvl 62 im insan beramusta 1200 000 civarında np em war
  • quote:

Orjinalden alıntı: bremens

benim okadar çok yok asasin lvl 62 im insan beramusta 1200 000 civarında np em war

Sen 0 ları yanlış attın heralde 1.200.000 demişsin o kadar np NYcris'te anca war sende nerden oluyo anlamadım!
  • quote:

eleman uçmuş baba!!!!!!!!!!!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.