Zamanında 119 TL'den almadıysan senin sorunun dostum. Eylül ayına kadar 150 TL idi, sonra Steam bütün fiyatlara zam yaptı. 119 TL indiği en düşük fiyat idi. Şuan oyun 50$. |
NPC devrimi: Mount & Blade II: Bannerlord, ChatGPT ile birleştirildi (2. sayfa)

-
-
Bu gelişmeye Nvidia sevinmiştir, RTX serisi ile gelen işlem birimlerinin popüler bir alanda kullanım alanı açılmış, akım oluşturursa belki de 1-2 yıla kalmaz kartlardaki yapay zeka performansı da bizim için en önemli kriter olabilir.
-
Eksiz çıkardılar deseniz anlarımda yüksek fiyat demenizi anlamadım.Oyun 130 mu 150 TL ye mi ne çıkmıştı o çıktığında steam de oyun fiyatları ortalaması 399-499 arası geziyordu.İndie oyundan hallice bir fiyatı vardı ama evet eksikti çıktığı hafta 100 saat oynayıp bıraktım şuan ne durumda bilmiyorum.
-
rdr 2 oynarken aklıma geldi. westworld dizisindeki gibi her npc ye numara ve karakter(duygusal sinirli vs.) verilip ona göre chat gpt gibi bir yapay zeka ile cevap veren, davranan binlerce npc ile oyunu oynadığınızı düşünün. Gördüğünüz npc sizi tanıyacak önceden konuştuklarınızı hatırlayacak isminizi falan bilecek. Tabi o hala daha çözülemeyen robotik hareketler ve animasyonları da çözerlerse oyun dünyasında çok büyük ilerleme kaydedilir. Özellikle gta 6 da bu olursa mükemmel olur. Üstüne bide vr teknolojisi gelişip her eve girerse artık oyun oynarken yemek yemeyi tuvalete gitmeyi unuttuğu için ölen insanları duyarız.
-
Bunu ben 2015te felan da hayal ediyordum chatgpt çıktı yine haysl ettim sonunda biri yapmış hatta geçen arkadaşa da bahsetmiştim benzeri daha farklı bir şey
-
Ben artık yeni yeni anlıyorum türk milleti hiçbir şeyi haketmiyor arkadaş eline ne verilse hepsine şikayet ediyor hiçbir memnuniyet göstergesi yok hep bir şikayet hep bir bardağın boş tarafına bakma hep bir cahillik hep bir fırsatçılık hep bir ölücülük ülkenin gelişmemesinin sebebini anladım
-
Ai dungeon diye bir mobil oyun var reklam falan yapmiyorum ama nerdeyse butun hikayeyi ai yazip biciyor ve siz sekillendiriyorsunuz kesinlikle denenmesi gereken bir deneyim
-
Witcher oyunlarına iyi giderdi. Acaba yeni Witcher oyununa gelse nasıl olurdu. O zamana kadar zaten yapay zekâ da iyice alır yürür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geliştiren de türk
-
Evet yeni Witcher oyunu gelirse çok farklı olabilirdi
-
GTA6'da NPC etkileşimleri bunun gibi olursa mükemmel olurdu. Kilit noktadaki bir isimi öldürmemizle yapacağımız görevin değişmesi vs. Yada en basiti birine silah doğrulttuğumuzda ChatGPT+ElevenlabsAI ile seslendirme teknolojisinin kullanılıp, NPC'nin onu öldürmememiz için bizle pazarlık yapmaya çalışması.
-
Kesinlikle skyrim için geliştirilmesi gereken bir mod
-
Modcu da türk
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X