Şimdi Ara

nsl cod 4 serveri kurabilirim ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
8.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar ya bi sorunum var ... Server açmak için hep multiplayera mods dan pamı secerek sonra start new server diyerek kurabliyorum... bunun kısayolu yok mu ve server.cfg si falan hep konsol acıldıktan sonra ayarlamak zorunda kalıyorum... bunun server.cfg si ve kısayolu yokmu acmanın direk konsolu accak bi bat dosyası fln? acil yardım please :( (Pam için lazım server.cfg ve kısayol pls yardım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaViD92 -- 5 Şubat 2008; 2:05:31 >
  • Ya arkadaşlar ben serveri kurdum millet bağlanıyor,fakat kendi serverima admin olarak giriş yapamıyorum.Ve oyunu multiplayer kurarken xfire dan girmek zorunda kalıyorum.yani start new server diorm cod4 console die bişi cıkıo arkadaslarım falan benim servera girio bende onların üstüne sağ tık yaparak girebiliyorum ancak?
  • Yalancı herif.Baştan 4 mb bağlantı var diyor ,milleti kandırıyor.Sonrada alıcam diyor.Şerefsizlikten başka bir şey değil.Kimi kandırıyor bu.Koca koca adamlarda yardımcı olucam diye yırtsın kendini.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SEAL4EVER

Yalancı herif.Baştan 4 mb bağlantı var diyor ,milleti kandırıyor.Sonrada alıcam diyor.Şerefsizlikten başka bir şey değil.Kimi kandırıyor bu.Koca koca adamlarda yardımcı olucam diye yırtsın kendini.

Dostum sakin
  • evet bu konu benide çok sıktı statik ip ne kadar eder fiyat olarak?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.