Şimdi Ara

ntsc j ps3 de vcd ve dvd izleyebilen var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merak etme mistikv ben size gelip bizat gözlerimle gördükten sonra doğruluğunu burada söylerim

gelirken kameralı ceptelefonu'da getireyim.
  • Yok palavra değildir ama nerede ne gibi bir farklılık var anlayamadım.Acaba diyeceğim update versiyonumu benimki 1.60.
  • Arkadaşlar yanlış bilmiyosam DVD'nizin backup'ını alıp region kodunu kırabildiğiniz programlar var.

Tabi uğraşmaya değer mi orası sizin takdiriniz.
  • Evet var, programın adı DVD Fab Platinum.....Kolayca yedekleyip bölge kodunu kaldırabiliyorsunuz DVD'nin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weycell 61 -- 23 Nisan 2007; 14:22:27 >
  • daha basiti var arkadaşlar,yaklaşik 2-3 mb lik dvd shirink adli program ve ücretsiz full sürüm yayinlanio
  • ya bölge kodu kalkık zaten kopya dvdlerin.Yedeklerken kaldırmıştım.Anlamadım gitti açıkcası.

Şimdi daha önceden ntsc orjinal filmlerden riplediğim kopya dvdleri taktım ve açtı.Pal hiç bir şekilde açmıyor.Hdmidan bağlı.Acaba hdmi mı engelliyor nedir?En azından ntsc-u ve ntsc-j ler açılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myfranco -- 23 Nisan 2007; 15:21:58 >
  • HDCP koruması ile alakalı bir durum olabilir Yahya abi.
  • Ya Veysel normal kablo ile de denedim.Farketmedi açıkcası.
  • O zaman HDCP ile alakası yok.
  • her türlü denedim pal is not supported bölge kodu 2....1.....kodsuz.......dvd lerime oldu olan lost sezon 1 disk 1 ilk 5 bölüm isteyene gönderiim bi sürü oldu elimde
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.