Şimdi Ara

Ntsc-J ve RGB??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar..Dün itibariyle almış olduğum NTSC-J/Korea XBox'ımı Crt tv me bağladığımda siyah beyaz görüntü aldım..Yalnız Tv de RGB diye bir kanal daha var ama açınca sadece siyah bir ekran ve oyunun sesleri geliyor..Bu Tv multi-region mudur yoksa Rgb kablo şart mı bu arada Tv'm 55 ekran Firstline modelde 5510T Vestel tarafından üretilmiş..Rgb kanalı olduğuna göre bir ayarı var sanırım??

• bendede vestel vardı aynı sorun vardı hiç rgb fln almadım vga kablosu alıp lcd19" monitörüme bağladım daha net görüntü oluyor
  • Vestel ise büyük ihtimalle PAL TV'dir ama bir RGB kablo alıp denemek lazım. Büyük ihtimalle düzelecektir.
  • Değerli yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar..Sanırım yarın bi kablo bakmanın zamanı geldi..Yalnız bu tv deki RGB kanalını çözemedim..Samsung 940BW monitörün var buna bağlamak daha sağlıklı olucaktır diye düşünüyorum..Açıkçası CRT tv deki performansı hiç ama hiç hoşuma gitmedi..Siz ne tavsiye edersiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonic_s -- 25 Aralık 2007; 18:38:16 >
  • eğer crt tvde oynayacaksan boşa para vermişsin dostum ya normal xbox alsaydın bari kesinlikle hd olmalı
  • bak ya mönitöre bağla, ya multi region olduğundan emin olduğun bi tv al, ya lcd tv al,.... ama sakın bu senin televizyonda oynamak icin gidip o rgb kabloya 50 milyon verme.... konsola bahar uptadesinden sora bölge sınırı kondu ve o rengli göstermek icin olan rgb kablo yemyeşil gösteriyo...... ilk başta bende senin gibi olmuştu, önce mönitörde oynadım şimdi evde cok eski multi region tv var, onda oynuyorum......
  • 940BW monitör varsa hiç düşünmeden o monitöre bağla. 2.1 ses sistemi de alırsın Creative falan, süper olur. VGA kablonun ses çıkışı da var zaten. CRT TV'deki görüntüden çok daha iyisini görebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şubat ayında lcd tv alıcam zaten bide logitech z5500 şubat ayına kadar VGA kablo o zaman...Ayrıca Inspire 4.1 var şuan..1 ay kadar yeterli olur sanırım..
  • lcd monitör herzaman lcd tv den daha iyi görüntü verir unutma kardeş ona göre düşün derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ErrayN

lcd monitör herzaman lcd tv den daha iyi görüntü verir unutma kardeş ona göre düşün derim

ha?
    görüntü scale ediliyor bi kere, nereye daha iyi görüntü veriyo lcdtv den?
    lcdtv kesinlikle daha iyi görüntü verme konusunda monitörlere göre

ha burda monitörden kastım 226bw ve selefleri
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lt.Chuck

quote:

Orjinalden alıntı: ErrayN

lcd monitör herzaman lcd tv den daha iyi görüntü verir unutma kardeş ona göre düşün derim

ha?
    görüntü scale ediliyor bi kere, nereye daha iyi görüntü veriyo lcdtv den?
    lcdtv kesinlikle daha iyi görüntü verme konusunda monitörlere göre

ha burda monitörden kastım 226bw ve selefleri

forumda konusu açılmıştı iki ay kadar önce. açıklaması vardı gerçektende mantıklı gelmişti.bir kaç kişiye sormuştum onlarda öyle demişti ama marka farkıda olabilir tabi onuda katmak lazım işe

• Monitörlerde daha ufak görüntü alındığı için daha güzel görünebilir grafikler. 52" bir TV'de 720p oyun oynamakla 19" bir monitörde oynamak çok şeyi değiştiriyor gerçekten de. Ama bu grafiklerin kötü olduğu anlamına gelmez. Kontrast oranları ve diğer teknolojiler de etki ediyor grafiklere.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.