Şimdi Ara

NTSC-U 3DS XL hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben ntsc-u 3ds xl almayı düşünüyorum oyunların fiyatı uygun o açıdan ama bozulursa nolucak pal 3ds ler tr de var ama ntsc az o yüzden alıyım mı ntsc-u yoksa pal mı yardım edebilirseniz sevinirim
    ekleme arkadaşlar 3ds xl kendiliğinden bozulurmu format atsam geçermi oyunlar boşa gitmez değilmi zeki abi nin videosundan sonra korkmaya başladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GorkemX12 -- 21 Ağustos 2014; 21:04:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GorkemX12

arkadaşlar ben ntsc-u 3ds xl almayı düşünüyorum oyunların fiyatı uygun o açıdan ama bozulursa nolucak pal 3ds ler tr de var ama ntsc az o yüzden alıyım mı ntsc-u yoksa pal mı yardım edebilirseniz sevinirim
    ekleme arkadaşlar 3ds xl kendiliğinden bozulurmu format atsam geçermi oyunlar boşa gitmez değilmi zeki abi nin videosundan sonra korkmaya başladım

Orjinal oyun alacaksan ntsc u konsol al zaten bozulursa her turlu sikinti pal da olsa ntsc de olsa Türkiye de destek yok nintendo urunlerine.Ben ntsc 3ds xl kullaniyorum 39 dolara aliyorum oyunlari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.