Şimdi Ara

NTV DE 1.73 E BOLUN DEDILER (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
3
Favori
12.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olum böyle birşey olursa bu hocayı sırtımda taşırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NTV DE 1.73 E BOLUN DEDILER
  • Ilk 20 k için yemez bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 10k oynar mi ya? Bana pek mantikli gelmedi. Diger konuda siralamanizi 0.8 ile çarpın denmisti. O daha mantikli geldi. Benim fikrim tabii ki bu. Gonul ister ki sizin dediginiz gibi olsun.

• Benim de 46k ben de eczacılık istiyorum ama kafam allak bullak oldu ya. Herkes başka birşey söylüyor ama Sadık hoca baya bilgili biri, boşa konuşmaz herhalde bunu söylerken vardır bir bildiği. Ve ayrıca matematik net ortalaması 40 soruda 3,9 ama ne hikmetse herkes iyi yapmış. Peki kötü yapanlar nerede? Ne biçim bir iş kafam almıyor.

• Ben de duydum hatta 1.74 dedi sabah birisi ama sunucu dedi

• Monchi80 M kullanıcısına yanıt
    Hocam inşallah valla.

Açıkçası ben matematiği falan boşverdim.türkçe ortalamasına zerre inanmıyorum. O türkçe sorularının arasında o ortalama direk ülkenin iqsu yükselmiş demek çünkü

• keşke doğru olsa çok şey feda ederim ama yanlış olduğu şüphe götürmez
    NTV DE 1.73 E BOLUN DEDILER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gıreykınayt -- 31 Temmuz 2018; 17:3:41 >
  • yüksek sıralamalarda bu kadar değişmez,
    belki aşağılara doğru mümkün ama bana yine de ütopik geldi.
  • Arkadaşlar boşuna kaçıncı olduğunuzu bulmaya çalışmayın. Şu anda ki system bizim zamanımıza dönmüş durumda. Bizler için kaçıncı olduğumuzun bir önemi yoktu. Rehber olarak istediğimiz bölümün taban puanına bakardık. Siz de istediğiniz bölümlerin geçen yılki taban puanıyla şimdiki puanınızı karşılaştırın. En yakın sonucu bu verecek. Bu puanlarda sınavın zorluk derecesine göre az buçuk artma veya azalma olabileceğini aklınızda tutun.
  • Muhtemelen kontenjan sayıları ve yeni sistemle alakalı bir hesaplama yapıldı eski sisteme göre eşdeğeri budur şeklinde varsayımda nçbukunmak amacıyla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam sizin 300k mı geldi?

• Bursadan gol haberi varmış 3.73 e bölünecekmiş. .

• 216k dayim acaba mf4 167k ile geçen sene kapatan mühendislik gelir mi (Beykent makine mühendisligi %75burs ) ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boomcu -- 31 Temmuz 2018; 18:29:0 >
  • gıreykınayt kullanıcısına yanıt
    Dostlar merhaba, kardeşim bu sistemle sınava girdiği için ben de bu sıralama işine kafayı yormuş durumdayım.

Bizim zamanımızda mf 1-2-3-4 vardı. Şimdi arkadaşın attığı bu katsayı durumunun mantığını açıklayabilecek biri var mıdır?

Gerçekten matematiksel bir hesapla bunu öğrenmek istiyorum
  • atom239 A kullanıcısına yanıt
    Mf1 mf2 falan hepsi artık tek torbada SAY olarak geçiyor
    Ve belli bir katsayısı yok tamamen kör atış

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • senin gibiler oksijen israfı hem tembel hem terbiyesiz ettiği küfürlere bak

annesi babası terbiye etmemiş bunu.

Aynısını misliyle iade ediyorum

sen git çöpleri topla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasamak5656 -- 31 Temmuz 2018; 20:22:53 >
  • Hocam bu bölme olayı nedir, Allah aşkına biri bana anlatsın. 2009 da ilk üniversiteme girmiştim, o zamanlar hiç bölme vs mevzusu yoktu. 2018 sınavıyla da Uluslararası İlişkiler yazıcam ama bu bölme olayı ne bi aydınlatır misiniz??

Eşit Ağırlıktan 173 bin yazıyor sıralamam sitede. Gercekte farklı mı olacak yani??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bombacimülayim -- 1 Ağustos 2018; 12:9:13 >
  • bombacimülayim kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi ben size eski bilgilere göre bilgi vermek istemem saat 3 te isterseniz izleyin çünkü bu konu hakkında bnm gibi çok soru soran olmuş belgelerle açıklayacağım dedi inşallah mantıklı bir açıklaması vardır :D

• quote:

Orijinalden alıntı: stronger24

Hocam şimdi ben size eski bilgilere göre bilgi vermek istemem saat 3 te isterseniz izleyin çünkü bu konu hakkında bnm gibi çok soru soran olmuş belgelerle açıklayacağım dedi inşallah mantıklı bir açıklaması vardır :D
    Hocam ama bölme carpma olayı ne işte, onu anlamadım???

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.