Şimdi Ara

NTV HD hakkında bilgisi olan? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
4.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dream'ler hangi ara HD oldu?
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    Dream lar HD mi olmuş?
  • Be_Yourself kullanıcısına yanıt

Konunun ilk mesajında şöyle bir cümle geçiyor

quote:

Ayrıca Dream TV ve Dream Türk TV de powertürk ve nr1 falan HD kanala geçmişken neden HD yayına geçmediler?

Araştırdım bir şey bulamadım arkadaşa sormak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Konunun ilk mesajında şöyle bir cümle geçiyor

quote:

Ayrıca Dream TV ve Dream Türk TV de powertürk ve nr1 falan HD kanala geçmişken neden HD yayına geçmediler?

Araştırdım bir şey bulamadım arkadaşa sormak lazım

Bence arkadaşın kafası karışmış

• Be_Yourself kullanıcısına yanıt
    Buyuk ihtimal haklisin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Buyuk ihtimal haklisin

• Powertürk,Nr1 türksatta gerçek hd ve ücretsiz yayın yapıyor kaç zamandır
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

Powertürk,Nr1 türksatta gerçek hd ve ücretsiz yayın yapıyor kaç zamandır

Dream kanallarından bahsediyoruz.

• Ciddi ciddi NTV yi seyretmiyorum. Tepki için değil. Bir canlı yayın oluyor. Bir kanala bakıyorum tertemiz yayın, NTV ye bakıyorum heryer kare kare. İster istemez değiştiriyorum. Spor kanallarıda aynısı.

Kendileri bilir, bu kafayla devam etsinler.
  • "Ayrıca Dream TV ve Dream Türk TV de powertürk ve nr1 falan HD kanala geçmişken neden HD yayına geçmediler?"

Ben NTV HD'ye laf ederken Dream TV'ye de laf ettim. De bağlacı var orada. Yani NTV geçmedi Dream TV ve dreamtürk TV de neden HD ye geçmedi diye soruyorum. Rakipleri olan powertürk ve nr1 HD'ye geçmiş olmasına rağmen. Umarım şimdi anlaşılır :)

Neyse konuya döneecek olursak doğuş grubu rezilleri oynuyor. Kral ve kralpop da onların kanalı onlar da HD'ye geçmedi. Koskoca doğan grubu diyorsun adamlar dream kanallarını HD yapamadı. Yazıklar olsun diyoruz. TVnet HD bile var ya ayıp ne diyelim :))

@Angelica

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbloodedman -- 19 Mart 2015; 22:06:17 >
  • redbloodedman kullanıcısına yanıt

• redbloodedman kullanıcısına yanıt
    Şimdi anlaşıldı. Gece gözden kaçmış kusura bakma

• SHaber bile Hd'ye geçti bu hala sd devam

• Ayıp yahu NTV ye mesaj atalım bişey yapalım çamur gibi görüntü
  • Dün S Haber bile HD yayına geçti NTV hala SD de devam ediyor.

• Şer*fs*z doğuş grubu yüzünden yine şampiyonlar ligi maçını SD olarak izledik. NTV hala çamur gibi yayınına devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbloodedman -- 21 Nisan 2015; 23:39:23 >
  • Onların ayıbı bu adamların gözünü para hırsı bürümüş.

• Ferit şahenk'in parası yok bilmiyor musunuz arkadaşlar zamanında fenere Sow'u alırken bitti hepsi(!) Ferit şahenk şunu bekliyor dsmart yada Digiturk gelsin NTV'nin hd Kanalını biz açalım bizim üyelerimize açık olsun diğerleri de sd seyretmeye devam etsin diyecekler onu bekliyor böylece hd kanalı bedavaya getirecek bu benim görüşüm

• quote:

Orijinalden alıntı: 4.5.6

Ferit şahenk'in parası yok bilmiyor musunuz arkadaşlar zamanında fenere Sow'u alırken bitti hepsi(!) Ferit şahenk şunu bekliyor dsmart yada Digiturk gelsin NTV'nin hd Kanalını biz açalım bizim üyelerimize açık olsun diğerleri de sd seyretmeye devam etsin diyecekler onu bekliyor böylece hd kanalı bedavaya getirecek bu benim görüşüm

Nasıl bir vizyonsuzluktur bu. Sanki senin bir platform a ihtiyacın var. Ntv yi geçtim cnbce bile sd hala. Game of thrones u sd yayınlayan başka kanal kalmış mıdır acaba dünyada??

• quote:

Orijinalden alıntı: 4.5.6

Ferit şahenk'in parası yok bilmiyor musunuz arkadaşlar zamanında fenere Sow'u alırken bitti hepsi(!) Ferit şahenk şunu bekliyor dsmart yada Digiturk gelsin NTV'nin hd Kanalını biz açalım bizim üyelerimize açık olsun diğerleri de sd seyretmeye devam etsin diyecekler onu bekliyor böylece hd kanalı bedavaya getirecek bu benim görüşüm

+1 katılıyorum ferit şahenk'in platforma ihtiyacı var sanki. rakipleri hd yayına geçmişken NTV hala sd de ısrar ediyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.