Şimdi Ara

NTV NTVSPOR KRALPOPTV STARTV KANALD HD ÇOK YAKINDA ŞİFRESİZ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
6
Favori
24.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: selodonanımhaber

NTVSPOR HD kanalının şifreli yayın yapmasının mantığı kalmadı. Zira la liga maçları NTVSmart HD kanalında yayınlanıyor. Star HD ŞL, KanalD ise Avrupa ligini yayınlıyor ama bu sene son. Yayın haklarını kaptırdılar. Önümüzdeki dönemde Star ve KanalD'nin şifresiz yayını sürpriz olmaz.

19 Şubat 2015 de yazmışım mesajı. Yeni dönemde şifresiz olmaları bekleniyordu. Eğer ki, La Liga-ŞL-Avrupa Ligi yayın haklarını kaptırmasalardı şifresiz yayın yapmazlardı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: next2012

ntv spor hd geldi : 12015 h 27500

şifresiz mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelcek Demiştik Dimi. Hayırlı Olsun.

NTV'de Sıra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jovi

quote:

Orijinalden alıntı: next2012

ntv spor hd geldi : 12015 h 27500

şifresiz mi ?

12015 h 27500 ntv spor hd şifresiz
    10962 h 16666 ntv spor hd şifreli
  • Büyük ihtimalle 10962 H 16666 frekansındaki sonlanacak ve 12015 H 27500 frekansında şifresiz olarak devam edecek. NTV HD gelirse 12015 H 27500 frekansına gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NTV kaldı bir tek. Gelmesini bekliyoruz.
  • Ntv spor hd sifresiz

• Arkadaşlar bende NTV spor hd bulamıyor, çanak ta sorun yok NTV spor u açıyorum sinyal gücü ile sinyal kaltesi %100. Sizde kanal ekli mi?

EDİT: mesajı yazdıktan 5 sn sonra kanal sıralamasında sonlara baktım oraya gelmiş ama arattığımda bulunamadı demişti onu da anlamadım, belki otomatik eklemiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 02an1907 -- 27 Kasım 2015; 15:50:33 >
  • 12015 h 27500 ntv spor hd şifresiz

harika bir haber,
  • Aynen FOX HD falan yokmuş
  • Yakın zamanda HD yayına geçmesi beklenen kanallar;
    NTV
    24 TV
    360 TV
    CINE 5
    TGRT HABER
    BLOOMBERG HT
    HT SPOR(HT 7/24)
    T.A.Y. TV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliann34 -- 27 Kasım 2015; 18:13:08 >
  • FB TV de HD olacak diye duydum yıl sonuna kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chn_yldz_ -- 27 Kasım 2015; 18:37:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NtvSpor HD güzel olmuş. Yayın kaliteli baya.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi güzel hoşta içerik boş ntv spor beni çoktan kaybetti

• quote:

Orijinalden alıntı: Jovi

Kanal D HD ve Star HD şifreli iken görüntü kalitesi daha iyiydi sanki ama son zamanlarda kalite baya düştü gibi geliyor bana. Özellikle de Star HD.

kesinlikle hocam uzun zaman d-smart'tan bu iki kanalı da hd izledim. türksat'ta şifresiz hale gelince baya fark oluşmuş. kanal d şifreliyken canlı yayınlanan programlarda nerdeyse trt hd'ye yakın kalitede hd yayın yapıyordu. ama anladığım kadarıyla sonradan bitrate değerlerini düşürmüş.
  • Kanal d ve star her zaman soft yayın yapıyorlar görüntü anlamında şifreli ikende böyleydi halende böyle sadece bitrate biraz daha yüksekti şimdi biraz düşük ama yine sd den çok iyi olmak ile birlikte gerçek hd dir... bir trt1 vb kadar olmasa da ortalamanın az biraz üstüne olup iyi diyebiliriz....
  • Arkadaşlar dijitürk ve dsmart ta olupta türksatta olmayan hangi HD yerli kanallar kaldı ?
  • alpalp84 kullanıcısına yanıt
    Sports tv Hd var.O henüz şifreden çıkmadı.

• Herşeye rağmen Güntekin Onay, Rıdvan Dilmen, Önder Özen, Metin Tekin gibi yorumcular ve sadece futbolun konuşulduğu programlar için NTV Spor izlenir.

Sports Tv benim gözümde diğer spor kanallarının ayarında değil ve ulusal kanal olarak görmüyorum. Turksat'da HD olmasa da olur.

Bundan sonra NTV ve Kral Tvler HD olsun yeterli.. HD olayı ülkemizde çözülmüştür..
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.