Şimdi Ara

NTV PAKET 11054 30000 çıkmıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar frekansları mı değişti ya :S TRT1 ve NTV paket çıkmıyor bi türlü yardım lütfen

• evet ya aynı sorunu ben türksat 3a ya geçti geçeli yaşıyorum benim gibi biçok insanın da bu dertten muzdarip olduğunu görüyorum ama bi türlü çaresini bulamadım 11055 denedim 11053 denedim lnb yi sağa sola oynattım kabloyu kontrol ettim bi türlü tam randuman alamadım sadece bu aralar paketi yakaladım ama yayın kalitesi %30 larda kesik kesik oluyor diğer bütün kanallar atv olsun diğerleri olsun çok iyi ama bi türlü ntv paketi net izleyemiyorum bu arada kablo digitürkün kablosu sağlam yani çok da mesafe yok arada. yardım lütfennn basketbol maçlarını izleyemiyorum...cnbce izleyemiyorum...
  • Canakla oynadım cok haff geldi 2 kanalda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahKırmızı26 -- 11 Eylül 2009; 11:43:24 >
  • 90 parabol ile %50 seviye alıyorum.
  • Çıkmıyor ??????
  • arkadaşlar cihazlar ne marka yazarsanız yardımcı olabiliriz belki tabi canak ayarları normalse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benimki goldmaster 40100 FTA bu arada bu alıcı nasıl fiyat karşılaştırmasında seoul gt5000den daha pahalı ama özelliklerini ben mi hiç bilmiyorum acaba seoul otomatik tarama filan yapıyormuş benim goldmaster daha pahalı ama yapmıyor galiba otomatik güncelleme
  • Maç var yav , sadece bizimmi çekmiyor anlamadım
  • Bende atv dışında hiçbir kanal çıkmıyor.
  • Çözüm bulundu mu?
  • aynı sorun bende de var
    çözüm bulamadım hala
  • Benimki çanağın ayarı kaçtığındanmış. Çanaktaki çok ufak bir sapma sinyal kalitesini düşürüyor. Bu NTV paketi ile SKYTURK paketlerinin sinyal kaliteleri çok düşük. Bu yayın kuruluşlarının mutlaka bunu çözmesi lazım.
  • aynı sorun bendede var 30000 frekanslı yayınları türksat 3a yayın hayatına başladığından beri izleyemiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.