Şimdi Ara

Ntv Paketi Sinyal Sorunu !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Çift çıkışlı LNB ile aldığım yayında diğer kanallar çıkmasına rağmen NTV Grubu zaman zaman geliyor-gidiyor. Ancak aynı LNBye bağlı diğer receiver da problem yok. forumda benzer problemler var ama bu sıkıntının özellikle NTV Paketinde olması beni yeni konu açmaya itti.
    Bağlantıları da kontrol ettim ama daha farklı odaklanmam gereken bi yer var mı.
    Lütfen Yardımcı olun.

• quote:

Orijinalden alıntı: mxkn

Selam;
    Çift çıkışlı LNB ile aldığım yayında diğer kanallar çıkmasına rağmen NTV Grubu zaman zaman geliyor-gidiyor. Ancak aynı LNBye bağlı diğer receiver da problem yok. forumda benzer problemler var ama bu sıkıntının özellikle NTV Paketinde olması beni yeni konu açmaya itti.
    Bağlantıları da kontrol ettim ama daha farklı odaklanmam gereken bi yer var mı.
    Lütfen Yardımcı olun.

Selam,

Pozisyonunuz çanağın arkasında iken, LNB'yi 40 - 45 derece kadar sağa çeviriniz. NTV çıkacaktır.

Daha sonra cihazın sinyal seviye göstergesini açıp, LNB'yi ince ayar yaparak, sinyal seviyesini en iyi düzeye çıkarmaya çalışınız.

Kolay gelsin.

• Teşekkür ederim deniycem ancak ince ayardan kastınız receiver menüsü ayarları mı?
  • quote:

Teşekkür ederim deniycem ancak ince ayardan kastınız receiver menüsü ayarları mı?

Hayır! "LNB'yi ince ayar yaparak" diye yazmıştım. Sanırım dikkatinizden kaçtı !?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

quote:

Teşekkür ederim deniycem ancak ince ayardan kastınız receiver menüsü ayarları mı?

Hayır! "LNB'yi ince ayar yaparak" diye yazmıştım. Sanırım dikkatinizden kaçtı !?

Alıntıları Göster

Teşekkür Ederim. Deniycem.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.