Şimdi Ara

NTV SPOR FOOTBALL TYCOON (MANAGER) (REHBERLİ!) (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.362
Cevap
4
Favori
110.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maçın sonlarına doğru sahada ve tribünlerde olaylar çıktı. Kontrolün sağlanmasından sonra oyun tekrar başladı. Hakem şu an uzatmaları oynatıyor. :)
    quote:

Orjinalden alıntı: forumnik

5milyon çok para değil birkaç iyi futbolcu alıp 3-4 sezon oynatırsınız en fazla 300. gruba falan yükselirsiniz. bu arada 17:00 de başlayan maçlar hala bitmedi saat 18:25 şu an.

Bedava bir takımdan bahsediyorum. 100.000 lira ile başlamaktan iyidir herhalde.

Önceki mesajında yazdıklarına katılıyorum. En iyi takımım 95. grupta. 150, 250, 275, 300 ve civarında 5-6 takımım daha var ama artık can sıkıcı olmaya başladı. Transfer borsasında fiyatlar aldı başını gitti. Nerdeyse al-sat'tan para kazanma imkanı kalmadı. Mevcut paranı harcasan üst gruplarda zor durumda kalıyorsun. Harcamayayım biriktireyim desen takım zorlanıyor. Üst guplara çıkmak mümkün olmuyor. O yüzden takımlarımın sayısını azaltmak ve bu oyuna ayırdığım zamanı asgariye indirmek niyetindeyim. İsteyene alt gruplardaki takımlarımı bir bir vereceğim. Maksat yeni başlayanlar için bir güzellik olsun. Forumdaşlara bir faydamız dokunsun. Fakat anlaşılan bu oyun iyice gözden düşmüş. İlgilenen bile yok.

• Arkadaşlar, ligin tam adı nedir? DHL mi? Altyapı desteği lazım. Yardımcı olun lütfen...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Laque

quote:

Orjinalden alıntı: giyit

takım antrenmanlarının yükselttiği özellikler neler arkadaşlar ayrıntı bilen, hesap yapabilen çıktı mı?

Bu tablodan bakabilirsin...

NTV SPOR FOOTBALL TYCOON (MANAGER) (REHBERLİ!)

Alıntıdır...

Hocam tablo nereye kayboldu ya :(.Şu an acilen ihtiyacım var fakat tablos yok olmuş

• Dataların girilmesine hata oluştu (gebot).

Her Transfer Borsası'ndan oyuncu almak için teklif verdiğimde bu oluyo teklif veremiyorum?
  • ligin adını bilen yok mu yahu? DH liginin adı ne? DHL mi?
  • Grup 440
    105 TDP
    850 Takım Gücü
    7.692.000 TL Para

Bu takımı idare edebilecek bir arkadaşa devretmek istiyorum. İlgileneler özel mesaj göndersinler.
  • Takım neoyilmaz isimli arkadaşa devredilmiştir.

quote:

Orjinalden alıntı: bahtiyaraziz

SarıLacivert7
    Grup 1209
    Takım gücü 851
    5.157.486TL para
    57 TDP

Bu takımı isteyen ilk arkadaşa devredebilirim.

Edit:İsteyenler özel mesaj göndersinler lütfen.
  • Bu takım da Macar Bomb isimli arkadaşa devredilmiştir.
    Arkadaşlara başarılar.

quote:

Grup 440
    105 TDP
    850 Takım Gücü
    7.692.000 TL Para

Bu takımı idare edebilecek bir arkadaşa devretmek istiyorum. İlgileneler özel mesaj göndersinler.
  • İsteyene başka bir takım:
    Grup 532
    Takım gücü 850
    84 TDP
    10.631.000TL para

İlgilenenler özel mesaj göndersin.
  • pm
  • Bu takım da fetii_51 adlı arkadaşa devredilmiştir.

quote:

İsteyene başka bir takım:
    Grup 532
    Takım gücü 850
    84 TDP
    10.631.000TL para

İlgilenenler özel mesaj göndersin.
  • arkadaşımıza ilgisinden dolayı teşekkür ederim.
    Gençlere güvenmek lazım,bu takım adam olur hocam
  • Maksat forumdaşlara hizmet olsun.
    Benim takımım yok diyen varsa alın size başka bir takım.
    Grup 627
    Takım gücü: 860
    105 TDP
    10.231.202 TL para.
  • quote:

Maksat forumdaşlara hizmet olsun.
    Grup 627
    105 TDP
    10.231.202 TL para.

Ben alabilir miyim?
  • Arkadaşın daha önce gönderdiği şüpheci özel mesajından dolayı rahatsız olmuştum ama hadi bu takım da onun olsun.

Gerekli bilgiler gönderilmiştir sayın Alper1907.

quote:

Orjinalden alıntı: Alper1907

quote:

Grup 627
    105 TDP
    10.231.202 TL para.

Ben alabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahtiyaraziz -- 31 Ocak 2009; 0:48:00 >
  • quote:

Arkadaşın daha önce gönderdiği şüpheci özel mesajından dolayı rahatsız olmuştum ama hadi bu takım da onun olsun.

Gerekli bilgiler gönderilmiştir sayın Alper1907.

quote:

Orjinalden alıntı: Alper1907

quote:

Grup 627
    105 TDP
    10.231.202 TL para.

Ben alabilir miyim?

Ya yok yanlış anlama ben sadece meraktan dolayı sormuştum

• arklar ben de dh altyapıya başvurdum benide kabul edin ltfn
  • Arkadaslar ben oyuna baslayalı 3 gün oldu :))) 2 mac yaptım hemen bitti lig amatör ligdeyim ama tam cözemedim oyunu bazı sorularım olacak yardım ederseniz cok sevinirim;

1) Oyuncuyu tranfer borsasından alırken acık arttırma gibi bisey oluo ama satarken sadece bir teklif gelio bu is nasıl oluo :)

2) Para kazanmak icin sponsordan baska neler yapılabilir ?

3) Mac raporunu nasıl ögreniyoruz ? ben girdigimde maclar basladı lütfen biraz sabırlı olun dio sadece ???

4) Mini ligin bize yararları nelerdir

biliyorum bi ton soru sordum ama sitedeki acıklamalar cok yüzeysel yardım ederseniz cok sevinirim
  • Kısaca şöyle cevaplayabiliriz:
    1) Borsada en yüksek teklifi siz verirseniz oyuncuyu alabilirsiniz. Satarken ise oyuncuyu herhangi bir kişiye değil, verilen fiyat teklifi üzerinden sisteme satarsınız.
    2) Sponsordan başka transfer borsasında oyuncu al-sat yaparak para kazanabilirsiniz. (Miktarlar göz önüne alındığında sadece transfer borsasında para kazanılabilir.Bir de büyük bir stadınız varsa maç biletlerinden. Gerisi hikaye)
    3)Maçlar devam ederken oyuna giremezsiniz. Bitince Fikstür/Göster sekmesinden maç raporuna ulaşabilirsiniz.
    4) Normal liginizde aldığınız puana göre, her hangi bir alt lige katılan takımlar arasındaki seviyenizi öğrenebilirsiniz.
    Kolay gelsin.
    quote:

Orjinalden alıntı: torradyus

Arkadaslar ben oyuna baslayalı 3 gün oldu :))) 2 mac yaptım hemen bitti lig amatör ligdeyim ama tam cözemedim oyunu bazı sorularım olacak yardım ederseniz cok sevinirim;

1) Oyuncuyu tranfer borsasından alırken acık arttırma gibi bisey oluo ama satarken sadece bir teklif gelio bu is nasıl oluo :)

2) Para kazanmak icin sponsordan baska neler yapılabilir ?

3) Mac raporunu nasıl ögreniyoruz ? ben girdigimde maclar basladı lütfen biraz sabırlı olun dio sadece ???

4) Mini ligin bize yararları nelerdir

biliyorum bi ton soru sordum ama sitedeki acıklamalar cok yüzeysel yardım ederseniz cok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahtiyaraziz -- 7 Şubat 2009; 1:08:31 >

• İsteyen varsa bir takım daha:
    Grup : 476
    Takım gücü: 862
    TDP : 20
    Bütçe : 12.825.000 TL
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.