arkadaslar banada bi yardım cihazım nextnextstar YE 7600 SKY bendede ntv acmıyor ntv spor ve fox acıyor neden olabilir acaba bisslerde girilmiş durumda...
yumatularda hiç uğraşmayın biss çalışmıyor. teknik servisleri bile çözemedi. yumatuda maç saatinde ntv ve fox izlenmiyor.
quote:
Orjinalden alıntı: yeknet
yumatularda hiç uğraşmayın biss çalışmıyor. teknik servisleri bile çözemedi. yumatuda maç saatinde ntv ve fox izlenmiyor.
Gerçekten biss keyi açılmıyor mu?
arkadaşın yumatusu ile denemediğimiz yazılım kalmadı. trumanla oluyor dediler o da yemedi. sorun keyde değil biss şifrelemesi çalışmıyo aletin. arkadaş sonunda vazgeçti gitti digiturk aldı.
quote:
Orjinalden alıntı: yeknet
arkadaşın yumatusu ile denemediğimiz yazılım kalmadı. trumanla oluyor dediler o da yemedi. sorun keyde değil biss şifrelemesi çalışmıyo aletin. arkadaş sonunda vazgeçti gitti digiturk aldı.
Sagolasın o zaman listemdeki alınabilecek ucuz reacever sınıfından çıkarayım bari...
Benim uyduda da NTV spor çekiyor fakat kanaldan ses gelmiyor çözümü en olabilir ?
dil seçeneğinden farklı bir dil mi şeçili bi bak istersen bir iki kanalda karşılaşmıştım öyle bi sorunla. ikinci audio kanalı seçilki kalıor ve oradan ses yayını vermiyorda olabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: akceylan
dil seçeneğinden farklı bir dil mi şeçili bi bak istersen bir iki kanalda karşılaşmıştım öyle bi sorunla. ikinci audio kanalı seçilki kalıor ve oradan ses yayını vermiyorda olabilir.
+1 Büyük olasılıkla ..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme