Şimdi Ara

NTV Spor Keyi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
11.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaslar banada bi yardım cihazım nextnextstar YE 7600 SKY bendede ntv acmıyor ntv spor ve fox acıyor neden olabilir acaba bisslerde girilmiş durumda...
  • yumatularda hiç uğraşmayın biss çalışmıyor. teknik servisleri bile çözemedi. yumatuda maç saatinde ntv ve fox izlenmiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yeknet

yumatularda hiç uğraşmayın biss çalışmıyor. teknik servisleri bile çözemedi. yumatuda maç saatinde ntv ve fox izlenmiyor.

Gerçekten biss keyi açılmıyor mu?
  • arkadaşın yumatusu ile denemediğimiz yazılım kalmadı. trumanla oluyor dediler o da yemedi. sorun keyde değil biss şifrelemesi çalışmıyo aletin. arkadaş sonunda vazgeçti gitti digiturk aldı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yeknet

arkadaşın yumatusu ile denemediğimiz yazılım kalmadı. trumanla oluyor dediler o da yemedi. sorun keyde değil biss şifrelemesi çalışmıyo aletin. arkadaş sonunda vazgeçti gitti digiturk aldı.

Sagolasın o zaman listemdeki alınabilecek ucuz reacever sınıfından çıkarayım bari...
  • Benim uyduda da NTV spor çekiyor fakat kanaldan ses gelmiyor çözümü en olabilir ?
  • dil seçeneğinden farklı bir dil mi şeçili bi bak istersen bir iki kanalda karşılaşmıştım öyle bi sorunla. ikinci audio kanalı seçilki kalıor ve oradan ses yayını vermiyorda olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: akceylan

dil seçeneğinden farklı bir dil mi şeçili bi bak istersen bir iki kanalda karşılaşmıştım öyle bi sorunla. ikinci audio kanalı seçilki kalıor ve oradan ses yayını vermiyorda olabilir.

+1 Büyük olasılıkla ..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.