Şimdi Ara

Ntv Spordaki kadın ağlayarak haber sundu. VİDEO GELDİ. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
4
Favori
6.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Youtube yorumları bile acayipmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 906

Youtube yorumları bile acayipmiş
    Yazık be kadına,o ağlarken benimde içime bişey oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bill Shankly

Yazık be kadına,o ağlarken benimde içime bişey oldu

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nasus

"Ntvspor'da spikeri Tuğba Dural 17.00 haberlerini sunarken bir anda göz yaşlarına boğuldu.

Dural, Di Maria'nın Real Madridli taraftarlara yaptığı hareketle ilgili haberi sunarken ''Marca gazetesi''ni doğru telaffuz edememesi sonucu yönetmeninden azar işitti. Ünlü spiker bu haberin ardından gözyaşlarına hakim olamadı."

Kaynak

çüşşş o çıksında sunsun bakim abc bile diyemez

ama çok güzel ağlıyor lan

• quote:

Orijinalden alıntı: Geldimmigordun

quote:

"Ntvspor'da spikeri Tuğba Dural 17.00 haberlerini sunarken bir anda göz yaşlarına boğuldu.

Dural, Di Maria'nın Real Madridli taraftarlara yaptığı hareketle ilgili haberi sunarken ''Marca gazetesi''ni doğru telaffuz edememesi sonucu yönetmeninden azar işitti. Ünlü spiker bu haberin ardından gözyaşlarına hakim olamadı."

Kaynak

çüşşş o çıksında sunsun bakim abc bile diyemez

ama çok güzel ağlıyor lan

Alıntıları Göster
    O kadının ifadesi dokunsan ağlıyacak gibi zaten her zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: fafafafafa

kim ölmüş

konudaki en mantıklı mesaj bu.tebrik ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Great Cornholio

O kadının ifadesi dokunsan ağlıyacak gibi zaten her zaman.

Hakkaten benim de dikkatimi çekti.Yönetmenin azarlaması da uydurma olabilir , pek mantıklı gelmedi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Motorcycle

quote:

Orijinalden alıntı: cnmklvym

yanyana yürürken bir aracın altında kalıp ölmüş annesi. koştura koştura yayına yetişmi onun duygusallığı herhal. amaaaan benim derdim bana yeter, 4 bin tl maaşı çekerken de ağlıyormuymuş

Kıçından uydurma sende adam olsan sende okusan sende sunucu olsan kimse olma demedi.

Hiç okumuyor ki hep bilgisiyar başında adam kesiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

şu Türkiyede yaşamak sıkıyor artık. şeyin varsa zaten 1- öndesin bide becereksizliğin ağlamakla kara çeviriyor, prim yapıyor. şimdi popoliterisi arttı.

Haklısın, bence de popoliterisi artmıştır
  • Gözyaşın olayım sil beni Tuğba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLorean DMC-12

quote:

Kaynak

kim lan o yönetmen bulup protesto edelim

benden duymuş olma ismi hakan :)) ntvspor da yönetmen!

• quote:

Orijinalden alıntı: Navy SEALs

quote:

Orijinalden alıntı: DeLorean DMC-12

quote:

Kaynak

kim lan o yönetmen bulup protesto edelim

benden duymuş olma ismi hakan :)) ntvspor da yönetmen!

Alıntıları Göster
    ağlama bende ağlarım

• quote:

Orijinalden alıntı: Apoc

ağlama bende ağlarım

Alıntıları Göster
    Bende çok ağladım ama olan oldu arkadaşlar tuğbayla ayrıldık.. Siz ağlamayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joseph4

Bende çok ağladım ama olan oldu arkadaşlar tuğbayla ayrıldık.. Siz ağlamayın.

Alıntıları Göster

• cnmklvym kullanıcısına yanıt
    Valla mallığımın ders çalışmaktan gelmesi beni sevindirir en azından senin gibi bilgisayar başında totoyu büyüterek gelmemiş. 32 yaşında iş güç sahibi olman gerekirken sen takıl hadi buralarda. Lol falan oyna belki beyin yaşıtlarına rastlarsın.
  • quote:

yanyana yürürken bir aracın altında kalıp ölmüş annesi. koştura koştura yayına yetişmi onun duygusallığı herhal. amaaaan benim derdim bana yeter, 4 bin tl maaşı çekerken de ağlıyormuymuş

iyiki bloklamışım sana ne kadar küfür etsek azdır ben burdan güzel bi kulaklarını çınlatıyorum sen rahat ol
  • Yukarıda bir arkadaşın da dediği gibi yüzünde ki ifade dokunsak ağlayacak gibiydi hep ki ağlamış sonunda. Fakat yönetmen neden buna müdahele etmemiş ? NTVSpor arşivinde yüzlerce video olduğuna eminim. Koyarsın yayına o haberi ne kadar zor olabilir ?
  • YÖNETMEN BAĞIRMIŞTA AĞLAMIŞ ÇOCUK BU KADIN BEN OLSAM ŞAMARLARDIM ÖNÜNDEKİ YAZIYI OKUYAMIYOR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Canlı Yayın da Marca Gazetesi kelimesini doğru telaffuz edemediği için yönetmeninden azar işitti.

1.5 DK lık videosu

Bonus ;

Ntv Spordaki kadın ağlayarak haber sundu. VİDEO GELDİ.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.