Gecen sene fantezi futbol yarismasini kazanan adamin taktigi 2-3-5 sastim kaldim adam iyi dusunmus en cok puan kazanan mevkiye cok futbolcu verip sampiyon olmus simdi bende taktigimi degistirdim. Bakalim bende boyle yaptim ne olacak_?
dimitar ivankov=950.000$
orhan ak(2100.000$)--------servet cetin(2.000.000$)
alex de souza(10.000.000$)----marco aurellio(4.850.000$)-----stephen appiah(5.000.000$)
2 milyon dolar iyi yaw tamam belki iyi futbolcu degil ama bence bu kadroya uygun bence tek eksisi fazla kirmizi kart gormesi
yanlış düşünce bence... bu kadar aynı takımdan dizme her takımın mevkisine göre yıldız olanını koy mesela bursa spordan defans ömer erdoğan tabi bu benim görüşüm... bide 2-3-5 akıllıca ama golcü ortasahalar mesela alex, iliç gibi bunlara yer verirsen 2-4-4 veya 2-5-3 oyna daha yararlı olur çünkü bir forvet ile ortasahanın golleri eşit puan değil ortasaha daha çok veriyor ve dikkat edersen ilk 20 deki futbolcuşların çoğu ortasaha çünküortasaha en çok puan getiriyor. bu yüzden 2-5-3 iyi ama illa forvette istiyorum dersen 2-4-4 derim... bu oyunda herkese başarılar bu arada benim kullanıcı adım ntvmsnbc.com da thaximus, sizinkiler ne? hani görürsem bunlar bizim elemanlar diyicek biri olsun listede D::D:D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme