Şimdi Ara

NTVSpor euroleague şifresiz başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet tv8 den sonra euroleague maçlarıda ücretsiz şifresiz her hafta 1 Türk takımı ile 1 maç daha şifresiz sporextra paketi oldu kazık ayıptır ayıp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yayıncı kurulus 1 macı sifresiz vermek zorunda.
    digiturk baska turlu sifresiz mac vermez
    sende 40 yılda bir para verdin diye ,digiturku d smartı olmayan mac izlemesin zihniyetide yanlıs dostum
  • onurksk1912 O kullanıcısına yanıt
    İyice okuda sonra yaz 1 değil 2 maç ok.millet seyretsin tabi benim anlatmak istediğim para ile satılan ürünler ücretsiz dağıtılması

• en az 1 mac vermek zorunda. oda anadolu efes macı.fener ,gs macını sifresiz hayatta vermezler zaten.saatler karıstıgı icin butun macları veremez zatne lig tv.
    her ulkede bu boyle.ayrıca bırakta durumu iyi olmayanlarda mac izlesin
    oyle hale geldikki ,parası olmayan mahalesef mac izleyemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurksk1912 -- 13 Ekim 2014; 21:37:39 >
  • onurksk1912 O kullanıcısına yanıt
    Fenerbahçe ve Galatasaray dahil buna artı yabancı takım

• Sizin bu para verdik kral biziz laflarınız yüzünden sittinsene bizden adam olmaz söğüşlenmeye devam.daha hd yayınları doğru düzgün alamıyoruz yabancı almış başını yürümüş tvdekilerin nerdeyse kokusunu duyucaklar.biz kıçıkırık süper ligle basket için para veriorum ben izlerim yeaa.buyrun izleyin dökün parayı bize analog çatı anten yayını bile haram ya neyse

• Arkadaşım sen de koca bir ay boyunca bir adet sinema veya dizi kanalını sesin çıkmadan izliyorsun. Şimdi o paket üyeleri de mi kazan kaldırsın? Yanlış düşünüyorsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.