yeni sezon başladı kadroları atalım oynayacaklar şimdi başlasın daha yeni başladı ve facebookta.kadromu atıyorum önerileriniz halinde değiştirebilirim Hakan A. Şener-Pedro-Chedjou-HAK Atiba-Sefa-Amrabat-Mervan-Tello Sow(C)
Çedu oynamayabilir. Eboue mantıklı. Bu hafta amrabatı kesip burak yılmazı oynayabilir.
Ben puan endeksli yaptım. volkan Gökhan zan-Eboue-Bruno alves-Akhisardan bir çocuk Mehmet topal- Melo- Muhammed Demirci-Hasan T( BJK) Sow-drogba
2 tane 1er M lik doldurdum kadro olsun diye.
Puan getirisinden dolayı bence her şeyden önce ilk 11'de mümkünse hepsi 60 dakikanın üstünde oynayan oyuncu olmalı
Kurallar değişmiş. Bir takımdan 4 oyuncu olabilir en fazla. Bu haftada bir çok maç denk ve galibiyet zor gözüküyor GS FB harici. Zaten öyle bir para var ki, iki puanlık forvet tüm bütçenin 4de1 i ediyor nerdeyse. Sow-Drogba 19 milyon
quote:
Orijinalden alıntı: _OlguN_
Kurallar değişmiş. Bir takımdan 4 oyuncu olabilir en fazla. Bu haftada bir çok maç denk ve galibiyet zor gözüküyor GS FB harici. Zaten öyle bir para var ki, iki puanlık forvet tüm bütçenin 4de1 i ediyor nerdeyse. Sow-Drogba 19 milyon
ben tek forvet kaptan Sow yaptım evet para yetmiyor Ertuğrul Serdar-Ali Adnan-HAK-Tosic Topal-Atiba-SefaY-Alper-MervanÇ Sow (C)
arkadaşlar bende oynuyorum kadrom bu haftalık şu şekilde,
Başta Şahin'in yerine Akhisar'dan Bilal'i ve Alper'in yerinede Rize'den Sercan'ı seçmiştim ama sonra niyeyse karar değiştirdim, keşke değiştirmeseydim Sercan gol attı