Şimdi Ara

Nuforce NE-7M kulaklık incelemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
3.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Orjinalden alıntı: rstm

arkadaşlar ben siparişi vereli 16 gün oldu ama hala elime ulaşmadı ben hataydayım sizce normal mi yoksa gümrüğe takılmış olma ihtimali yüksek mi ?
  • quote:

arkadaşlar ben siparişi vereli 16 gün oldu ama hala elime ulaşmadı ben hataydayım sizce normal mi yoksa gümrüğe takılmış olma ihtimali yüksek mi ?

öyle birşey olsa ararlar her ilin kendi gümrük müdürlüğü bulunur;oradan alırsınız 100 doların altında olduğu için de sorun çıkarmazlar.Bir 5 6 gün daha beklemekte yarar var..
  • @Muttfts hayır edemiyorum

@utuman şimdi amazon.coma baktım tahmini varış zamanı 31 mayıs ile 16 haziran arası diyo. şimdilik beklemedeyim ben yurtiçi dağıtımın yavaşlığı diye düşünüyorum hani istanbul ankara gibi yerlere çabuk geliyo yoğun olduğu için ama hataya büyükşehirlere göre daha az geliyo yani bekleme süresi daha fazla oluyo o yüzden olabilir. kredi kartı ekstrem son ödeme tarihinde geliyo
  • kulaklık gitgide açılıyor basslar dummm duuummm vuruyor bozulma yok kesinlikle fiyatına göre süper kulaklık
  • Gümrükte takılırsa aramıyorlar, uyarı notu gönderiyorlar postacıyla tabi ürün ellerine ulaştıktan 1-2 ay sonra geliyor o not ama bence gümrükte kalmamıştır o gelir yakında. Yada ptt'nin yurtdışı koli servisinde bekliyor olabilir hepsi dağıtıma çıkmıyor gidiyorsun 2ytl verip alıyorsun pakedini orda olduğunu söylemeleri de aynen postacıyla not gönderme şeklinde oluyor ki o da 1 aya yakın sonra geliyor.
  • dün gidip baktım koli dağıtım yerine orda yoktu zaten memurlarla irtibat kurmak yarım saat soruya cevap almak daha uzun, adam dinlemiyo bile :( bekleyelim bakalım :) zaten yapılacak başka bişe de yok
  • 3 hafta oldu hala gelmedi yaw yapmam gereken bişe var mı gümrüğü filan arayıp sorayım mı ?? ne şans ya bende ki de adres mi hatalı diye baktım yok oda doğru :(
  • quote:

3 hafta oldu hala gelmedi yaw yapmam gereken bişe var mı gümrüğü filan arayıp sorayım mı ?? ne şans ya bende ki de adres mi hatalı diye baktım yok oda doğru :(

Rustem bi sorun dahi olursa sana tebligat geliyor gel paketini al diye ama korkma 50 dolar gumruge taklılmaz.aklıma tek gelen durum adreste yanlışlık olması.biraz daha gelmezse nuforce a mail at bence..
  • önümüzdeki haftaiçide bekleyim sonra mail atarım öyleyse
  • Amerikadan geliyor değil mi? Amerikadan benim iki tane hatta 3 tane ürünüm geldi senin siparişinden sonra. Fakat benimkiler hep airmail mektup şeklindeydi. kutu olan yoktu..
  • Airmail daha çabuk geliyor haklısın dostum.ne-7m de benim urunun adrese gelmemesinin sebebi.dedektorde altın gostermiş sanırım(ptt de adamlar pek konuşmuyor detay vermedı).herakde jakın iletken kısmından bahsediyor.ama kulaklıgı açınca iknaoluyolar.2 lira gumruk odeyıp çıkıyosun.senınkı de bugun yarın gelir bence..
  • evet amazondan aldım. standart gönderim yazıo tahmini varış zamanı ise 16sına kadar diyo. sanırım şimdilik beklemekten başka yapacak bişe yok bir süre daha :)
  • az önce kulaklık elime geçmiş bulunuyor :) ilk izlenimlerim gayet güzel özellikle midleri çok başarılı bulduğumu söyleyebilirim :)
  • quote:

az önce kulaklık elime geçmiş bulunuyor :) ilk izlenimlerim gayet güzel özellikle midleri çok başarılı bulduğumu söyleyebilirim :)

hadi hayırlı olsun nerde takılmış ? burn-in olmasını bekle kulaklık gittikçe açılıyor şuanda benimki çok iyi açıldı fiyatına göre gerçektende süper kulaklık
  • Gözün aydın
  • sağolun arkadaşlar :) valla hiç sormadım nerde takılmış diye sevinçten olacak ümidi kesmek üzereydim çünkü. kulaklığın bassları şimdilik zayıf gibi ama dediğiniz gibi açılınca düzelir diiye düşünüyorum :)
  • hayırlı olsun rstm;ayrı bir konu açarak cx 500 ile nuforceu çakıştırıp puanlı ve resimli karşılaştırma yaparsanız sevinirim...

Benim nuforce yine 1 2 ay hayal oldu maalesef;belalım cowon d2'den uygun fiyata bulunca atladım hemen(video izlemekten yatağımda rahatça çok çok zevk alıyorum)kaçırmadım ve topladığım para uçtu gitti;artık yine para biriktireceğiz...
  • sağol beni,m cx500 ile karşılaştırma fırsatım yok maalesef keşke olsa :)
  • bir ara vardı sanki sende öyle okumuştum sanki bir yerde;sanırım ya ben hayal gördüm ya da sen sattın(sanırım ben hayal gördüm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utuman -- 7 Haziran 2009; 1:46:24 >
  • panasonik hje500 vardı :) bide cx 500 almayı düşündüm ve nuforce u alırken onla karşılaştırıldı filan ordan aklında kalmıştır muhtemelen. sanırım hellslot arkadaşımız ikisinide dinlemiş o bu konuda bizi aydınlatabilir
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.