Şimdi Ara

Nüfus Müdürlükleri yarın açık mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok önemli arkadaşlar İstanbul'dayım bilen var mı?

• Ben de merak ediyorum açıksa yaptıracağım yardım lütfen..
  • Biraz önce konu açmışlardı, hafta sonu da açık diye. İçeriğine bakmadım ama gerilere doğru bak.
  • sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygssenmibuyuksunbenmi

http://www.osym.gov.tr/belge/1-13362/2012-yuksekogretime-gecis-sinavi-ygs-sinav-gunu-acik-tu-.html

Sınav günü açık da, yarın açık mı işte. Sınav günü açıksa yarın da açıktır diye mi düşünelim
  • Nüfus müdürlüklerince ilgili adaya aşağıdaki durumlarda nüfus cüzdanı tanzim edilecektir:

Açık olan ilçe nüfus müdürlüğünün sorumluluk alanında bulunan yerleşim yeri muhtarlığınca düzenlenen nüfus cüzdanı talep belgesi ibraz edenlerin nüfus cüzdanı tanzim edilerek ilgilisine verilecektir.
    Nüfus cüzdanı talep belgesi ibraz edemeyen ancak fotoğraflı başka bir kimlik ibraz edenlerin, kimlik bilgilerinin birebir tutması halinde nüfus cüzdanı tanzim edilerek ilgilisine verilecektir.
    Sorumluluk alanı dışında bulunan yerleşim yeri muhtarlığınca düzenlenen nüfus cüzdanı talep belgesi ibraz edenlerin veya muhtarlıktan böyle bir belge tanzim ettiremeyen adaylar, müdürlük personeli ile birlikte ÖSYM’ninhttp://ais.osym.gov.tr internet adresinde yer alan 2012-ÖSYS başvuru bilgilerine T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile erişeceklerdir. Nüfus cüzdanı talep eden aday ile ÖSYS Aday İşlemleri Sisteminde başvuru bilgileri bulunan adayın kimlik bilgilerinin karşılaştırılması sonucunda bilgilerin bire bir tutması halinde belgenin dökümü dosyasında saklanacak ve nüfus cüzdanı ilgiliye tanzim edilecektir. Adayın yanında, üzerinde T.C. Kimlik Numarası ile fotoğrafı bulunan ve resmî onay olan özel bir kimlik belgesinin olması işlemlerin daha kolay ve hızlı olmasını sağlayacaktır.

2012-YGS adaylarına duyurulur.

FOTOĞRAF YENİLETMEYE FALAN GEREK YOK! Nüfus cüzdanı olmayan adaylar için ya da kimlik nosu kimliğinde fotografı yoksa onlar gidecek nüfus müdürüğüne
    cumartesi de pazarda devlet daireleri açık olmaz
    bu özel bi durum
    yarında muhtemelen açık değil
    sadece pazar günü belirtilen saatlerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygssenmibuyuksunbenmi -- 30 Mart 2012; 21:47:23 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.