Bildirim
Nüfusumuzun %41 ‘inden fazlası haftada +50 saat çalışıyormuş (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: gold5555
Floya çalışmaya girmiştim bi ara mağazadaki şeflerden tutun müdür müdür yardımcısı hepsi haftalık 45 saat olmasına rağmen +60 çalışıyordu fazla çalışma ücretide almıyorlardı.Ben olsam çalışmam saçmalık.En alt çalışanlar saatini doldurduğu gibi çıkıyorduk direk.
Hayatın en temel sorusu ben buna geliyorum çoğu kez yaptığın iş hobin ya da aşırı zevk aldığın birşey olmadıktan sonra haftada bu kadar saat çalışmanın ne manası var ? Hem psikoloji olarak çöküyorsun hem vaktin sana kalmıyor hayatı kaçırıyorsun. Japonya kadar gelişsen neyse diyicem ama bu kadar çalışıyorsun sanki en tepedekilerin cebi doluyor onlar parasını yurtdışında yiyor alttakilere solucan muamalesi yapıyorlar ülkedeki büyüme rakamları hep bu şekilde oluyor üretimden değilki çok çalışmaktan ben bunu görüyorum her yerde şu zabıtaya tokat atan adam videosuna bir bakın Türkiye'nin özeti resmen.
-
okumassan hamal olursun tabi
En kötü memur olsan 3-4 bin alırsın
lise mezunu bile olsan kpss ye gir 85-90 al tmm dır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2023 hedeflerine ulaşmak için çok çalışmalıyız.
Almanya savaştan çıktığında halk karın tokluğuna ülke düzlüğe çıkana kadar çalıştı
Çinliler hala karın tokluğuna çalışıyor.
Japonlar çalıştığı işlerde para yada çalışma saatinden ziyade,yaptığı işte hatasız çalışmaya gayret ediyor,hata yaparsa canına kıyıyor
Bizim bay muhalifler basit hesaplar peşinde.
Durmak yok çalışmaya devam
Selam dua ve çalışma azmi ile
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X