Şimdi Ara

Nukerler Size Bir Sorum olucak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Cold fire bich mi yoksa cold light bich mi Bu arada cold light fire olanlar onlara ne diyosunuz ? Lutfen Yardım

• Bu Soru Çok Soruldu Genede Cvp Vereyim Bence Fire/Cold/Bich Mag Attack Feci Var
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedix235

Bu Soru Çok Soruldu Genede Cvp Vereyim Bence Fire/Cold/Bich Mag Attack Feci Var

swordun defansı at çöpe sonra da charı deletele
  • ? Charı Deletele mi Sen Light Çısın Galiba
  • Light imbuesunun mag atağı daha fazladır ve intsin sonuçta kaçmak için hız lazım phantom filan falan... Fireda nukeden başka birşey yok. Strler ağlatıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedix235

? Charı Deletele mi Sen Light Çısın Galiba

ToorJi ile demek istediğim şey aynıydı

ayrıca lightÇI diye bişey yoktur charım light alıp satmıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H~M -- 18 Ağustos 2009; 3:33:56 >
  • ben de light diyorum firenin yerine tooorjiye de katılıyom
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Light-Cold-Heuksal(Bicheon'da olabilir...)
  • bence nuker bir adama fire nin pek bir + sı yoktur nukeler aşağı yukarı aynı vuruyor magıc defans yeteri kadar var...
    eğer pvp yaparım,job war a girerim vs aksiyonlara katılırım diyorsan cold+light+bicheon derim..

fire+light+cold da iyi olur full nuke atarsın zevkini çıkarırsın..
  • Lightsız bir intin vuruşları %20 daha düşük olur,

Ben Cold-Light-Pacheon öneririm çok istiyorsan git yine nuke at diğer nukerler 15k vurduğuna sen 19k vurursun, charda hit ratio çok yüksek oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheExploreR -- 20 Ağustos 2009; 21:03:25 >
  • lighnt + cold+heuksal olarak süper bi build oluyor ve lihnt den movig sped var + 22.5 metre ileri itme ile elle kasarkene süper bir build tadına doyum olmaz
  • Ben hem light fire bicheon hem light cold bicheon kastım ikisinide 70 + yaptım ..bnce light cold çok daha iyi..
    Light cold fire yapanları bn yatıorum light cold bicheon karakterimle.neredeyse hepsi bi skilleri çekip bi weapon gucu açıo
  • Fire El Yakması Ve Nukerler İle Lighttan Daha Fazla Vuruyorsun İzle Video Karşılaştır Kaç Kaç Vuruyorlar Light Sahibi Arkadaşada Sordum Aklın Varsa Fire Aç Diyor Fire Nukerlara Karşı Hiçbirşey Yapamıyorum Dedi Bide Sen Düşün. . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyLa[Z]JeaN

Light-Cold-Heuksal(Bicheon'da olabilir...)

Bencede ama bicheon daha iyi olabilir
  • Şu an en iyisi light-cold-bicheon.Pvp ve kasmada çok iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: _TimmA_

quote:

Orijinalden alıntı: HyLa[Z]JeaN

Light-Cold-Heuksal(Bicheon'da olabilir...)

Bencede ama bicheon daha iyi olabilir

Evet, kalkan ve yatır batır olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husoman -- 21 Ağustos 2009; 1:40:26 >
  • Light = Parrio Ratio + Magic Attack
    Cold = Snow Shield %54 + Defans Verir
    Bicheon = Combolarında Debufflar Var Knock Down Var Shield Takıp Def Alırsın

100 Light 100 Cold 100 Bich
  • Liqht ac bnce..
  • Cold ile weapon şart.Sonra ilk tercihin light olmalı ama fire yapsan da kötü olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.