Şimdi Ara

Nükleer Enerji Anket (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

gelecek bu arada füzyon da oda nükleerin babası
  • Doldurdum.
  • Ankete girdim ve doldurdum.

Keşke siyasilerde sizin gibi halkın görüşünü alsaydı.

İşine gelince milli irade işine gelmeyince kes lan ben bilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfestein -- 21 Aralık 2015; 15:50:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok fazla eksik seçenek var.Ayrıca kafa karışıklığı yaratacak 2 soru var.
    Bir önceki soruya verdiğim yanıtlar ile bir sonraki verdiğim yanıtlar bir biri ile çelişiyor.
    Özetle,anket olmamış kardeşim,sadece anket yapmak için yapılmış,şahsen bu tezi kabul etmezdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vakit ayırıp anketi cevapladığınız ve geri bildirimleriniz için hepinize teşekkür ederim. Bu anketi tezim için yayınladım o yüzden tezimi teslim eder etmez sonuçları da yayınlarım
  • Anket soruları ingilterede yapılmış bir anketin soruları. Doğru bir kıyaslama yapabilmek için sorularda bir değişiklik yapmadım. ilgilenip vakit ayırdığınız için teşekkür ederim
  • Doldurdum. Bu arada bir up olsun.
  • Hocam güzel bir anket olmuş.

Anketten çıkardığınız raporuda paylaşırsanız sevinirim.
  • soruları çok saçma. yarım bıraktım,
    ayıp yani.
    çok merak ediyorsan eşşeğin şeyiyle nükleer arasındaki baglantıyı aç popo kısmına bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper#

Hocam güzel bir anket olmuş.

Anketten çıkardığınız raporuda paylaşırsanız sevinirim.

teşekkür ederim. Tezimi teslim etmeden malesef hazırladığım raporu paylaşamam ama anket sonucunun yüzdeliklerini paylaşmayı düşünüyorum
  • Bu nasıl anket, bu kadar klişeleşmiş algıyla bizim ülkemizden nasıl bilim adamları çıkacak. Ortaöğretim seviyesinde kalmışız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • asau kullanıcısına yanıt
    Problem nerede söylersen sevinirim. Eğer anket sorularında bir problem varsa anketin açıklamasında da belirttiğim gibi sorular ingilterede yapılmış bir araştırmanın soruları, doğru bir kıyaslama yapabilmek için sorularda değişiklik yapmadım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.