quote:Orijinalden alıntı: DewiLMatraK UNITY de bir oyun geliştiriyorum ve Oyunda Nükleer patlama olucak. Patlamanın şuanki hali bu sizce yeterlimi yoksa ne gibi şeylere ihtiyacı var Nükleer CryEngine de yapılır. This is ByWOLF power. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:Orijinalden alıntı: Zaman Mühendisi quote:Orijinalden alıntı: kroto quote:Orijinalden alıntı: Zaman Mühendisi Unity ile pek ilgili biri değilim, müzik videoya uymamış, oyunun amacını ise pek anlayamama rahmen patlama fena değil. Rahim patlaması mı bu anlamadım nasıl bir bağlantı kurdun anlayamadım fakat nükleer patlama animasyonu ile ilgili Rahmen değil rağmen. Türkçeyi öğretmediler mi ilkokulda ?
quote:Orijinalden alıntı: Phylian quote:Orijinalden alıntı: DewiLMatraK UNITY de bir oyun geliştiriyorum ve Oyunda Nükleer patlama olucak. Patlamanın şuanki hali bu sizce yeterlimi yoksa ne gibi şeylere ihtiyacı var Nükleer CryEngine de yapılır. This is ByWOLF power. Elimizde Unity var :(
quote:Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR quote:Orijinalden alıntı: Zaman Mühendisi quote:Orijinalden alıntı: kroto quote:Orijinalden alıntı: Zaman Mühendisi Unity ile pek ilgili biri değilim, müzik videoya uymamış, oyunun amacını ise pek anlayamama rahmen patlama fena değil. Rahim patlaması mı bu anlamadım nasıl bir bağlantı kurdun anlayamadım fakat nükleer patlama animasyonu ile ilgili Rahmen değil rağmen. Türkçeyi öğretmediler mi ilkokulda ? Bunu olumlu bir mesaj olarak kabul edip yazımı düzeltiyorum, olması gerekende bu başka bir şey demiyorum.