Şimdi Ara

Numara Taşıma Çıkmazı ve Çaresizlik (Bir el atın arkadaşlar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün Vodafone'da 107 liraya 16 GB kampanyası vardı kaçırdık, bugün bakıyorum hiç bir yerde 15 GB + 500 dk (Min) için 150 lira altı bir teklif yok.

Ben bu hattı nereye taşıyacağım? Mevcut operatör Turkcell ve sanırım üstüme şirketi de devredecekleri için 15 GB + 1000 DK için 170 TL çıkıyor.

Hattı 6 yaşında kızım için kullanıyorum, yerini takip etmek görüşmek vs için.

Şimdi ben bu hattı uygun bir rakam nereye taşıyacağım?

Faturalı olmalı, ev elektrik aboneliği benim üzerime değil (Ayedaş önerecek arkadaşlar için söylüyorum), bunun dışında tüm operaötrler ve ptt bana çok yakın.

İhtiyacım olanlar 10-15 GB internet ve 750 dk falan konuşma.

• Vodafoneda o kampanya 18 ekim son gun demisler baktiniz mi
  • n201 kullanıcısına yanıt

Hocam webde çıkmıyor maalesef olmadı gidip abone merkezine de sorarım ama sanmıyorum çünkü dün gördüğümde sayaç vardı 10 saat sayıyordu, yaklaşık geceye denk gelir o sürede.

• Bimcell işinizi görebilir.

• @n201 Hocam ücretler yüksek, çok daha iyi bir paketi (20 GB 1000 DK) Turkcell şuan da 189 TL den sundu.

@Satoshi. Baktım ama durum pek parlak değil.

Arkadaşlar bana 300-500 dk ve 10 GB civarı internet lazım, Vodafone 'da 16 GB 1000 DK 107 TL vardı ama dün bitmiş, şuanda numara taşıma hakkım olsa veya yenileme Turkcell 150 TL den 16 GB paket veriyor ama mevcut abonelere sağlamıyor, aynı paket için benden 24 ay taahhüt ve 190 TL talep ediyorlar. Benim bu iş için düşündüğüm bütçe 100 - 120 TL civarında maksimum vergiler dahil.

Hatta bana kalsa 120 bile çok. Zira operatörler gereksiz yere kafalarına göre son 1 yılda %250 zam yaptılar, 79 liraya satılan geçen yıl bu zaman paketleri şuanda 280 TL oldu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.