Şimdi Ara

Numara Taşınabilirliğinde SIk Sorulan Sorular ve Merak Ettikleriniz? (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
702
Cevap
4
Favori
340.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: carcharodoncarcharia

quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

quote:

Orijinalden alıntı: carcharodoncarcharia

Taşınan numara değiştirilebilir mi?

Nasil yani

Şöyle ben yeni hat vergileri vermemek için önce numaramı Vodafone'a taşıyıp sonra Voda'dan benim numaramı değiştirmesini isteyeceğim

Degiştirirler

• Arkadaşlar faturalı Avea hattına sahibim.Faturalı ve her yöne 150 dk .Şimdiye kadar 16-28 tl arası aylık fatura geliyordu.Ancak şimdi 45 e çıktı? artık aveadan soğudum
    Sorum faturasız hatta geçmek istiyorum.Operatör fark etmez nasıl yaparım.Fazla konuşan biri değilimEn uygun, her operatörü aramak için ayda 100-200 dk arasında konuşan biri için hangi operatör ve hangi paketi önerirsiniz? Faturalı veya faturasız hangisi?
    FAturalı aveadan faturasız diğer operatörlere geçmek istersem ne ile karşılaşırım? Sim kart değişir mi? + vergi vs alırlar mı?
  • Numara taşınmada süreçteki durumun sorgulanması.

Numara taşımanın 3 evresi bulunmakta,
    1. evre : 2 gün içinde bilgilerin alıcı(yeni) GSM operatörü tarafından sisteme girilmesi
    2. evre : 2 gün içinde bilgilerin verici(eski) GSM operatörü tarafından bilgilerin doğrulanması
    3. evre : 2 gün içinde numara taşıma işleminin yapılması

ama bu evrelerin süreleri "en fazla" olarak değerlendiriliyor, yani daha erken olabiliyor.

Benim öğrenmek istediğim şu anda hangi evrede olduğumdur? Hangi evrede olduğumu nasıl öğrenebilirim?

Sebebi ise:

03.10.2011 tarihinde faturalı turkcell hattımı, avea faturasız hatta geçişi için avea nın sitesindeki bayilerinden birine gittim ve başvuruda bulundum. süreç en fazla 6 gün sürüyor diye belirtiliyor, yani en fazla 09.10.2011 de işlem tamamlanmış olmalı diye düşünüyorum. Turkcell fatura kesim tarihi 10.10.2011 olduğu için son faturam olacak ve yeni fatura gelmeyecek diye umut ediyorum. Kamu paketi + SMS + internet derken aylık 45 TL fatura geliyor ve bir sonraki aya sarkmasını istemiyorum.

• vodafone faturalı tarifeden avea faturasız tarifeye geçiş yapmak için bugün aveadan başturu yaptım.fatura kesim tarihim her ayın 15 i.5 ekim tarihli bi faturam var ödenmemiş.ödemeyi yarın yapıcam geçişte sıkıntı yaşamak istemiyorum.öğrenmek istediğim en geç 7 günde yapılan bu işlemden sonra benim 15 ekimde bir faturam daha çıkıcak vodafodan onu kasım ayında o faturayı ödücem.bu şuanda talep ettiğim numara taşıma işleminde sıkıntı yaratır mı,prosedür ne şekildedir acaba?
  • turkcellden aveaya taşıma talimatı verdim az önce. daha öncede numara taşıtmıştım 2-3 kere ancak o zamanlar eski hatta kalan tl iptal oluyordu. btk yeni bir yazı yayınlamış sanırım artık tl lerde taşınacak diye. hattını taşıtıp tl sini de taşıtan oldu mu? bayideki kız yok öyle bir şey yanıyor falan dedi bilmiyordu bu konuyu.
  • Benimde şöyle bir sorum olacak . .

Avea'dan Vodafone a geçiş yaptım.Vodafone de Freezone olmak istiyorum şimdi.Bunun içinde yeni taşımış olmak gerekliymiş.

Vodafone dan Avea ya geçsem (şuanda eski operatöre dönmek için sınırlandırma yok.) Sonra tekrar Vodafone geçebilir miyim?

Yoksa Avea ya döndükten sonra 3 ay mı beklemek lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkacar20 -- 7 Ekim 2011; 5:41:08 >
  • Bir üstteki soruyu bende merak ediyorum. Faturalı Avea hattım var ve ben bunu faturasız hatta çevirmek istiyorum. Ama ücret karşılığında yapıyorlarmış bunu. Ben de Başka bir operatöre faturasız olarak geçmek ve daha sonra tekrar Avea'ya geçmek istiyorum.. Konu hakkında bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa sevinirim.
  • turkcell e geçiş yapacağım haydi gel kampanyasını gözüme kestirmiştim 29 tl her yöne 600dk. haftada 2 gün turkcellilerle bedava sabah 6 akşam 6. bir turkcell satış noktasında bunların dışında hergün akşam 9 dan sabah 9 a turkcellilerle bedava yazılmış girdim sordum evet aynen yazılan gibi dediler ama ben ne sitede görebiliyorum bunu nede diğer satış noktalarında bundan nasıl emin oluruz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazygenc

vodafone faturalı tarifeden avea faturasız tarifeye geçiş yapmak için bugün aveadan başturu yaptım.fatura kesim tarihim her ayın 15 i.5 ekim tarihli bi faturam var ödenmemiş.ödemeyi yarın yapıcam geçişte sıkıntı yaşamak istemiyorum.öğrenmek istediğim en geç 7 günde yapılan bu işlemden sonra benim 15 ekimde bir faturam daha çıkıcak vodafodan onu kasım ayında o faturayı ödücem.bu şuanda talep ettiğim numara taşıma işleminde sıkıntı yaratır mı,prosedür ne şekildedir acaba?

arkadasim bende ayni senin gibi yaptim bugun faturali vodafone dan avea faturasiza basvurdum, benim merak ettigim vodafone hat kapatma ucreti gibi bir ucret aliyor mu faturana yansidi mi boyle bir sey?
    Saygilarimla
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImpuLsiv

Bir üstteki soruyu bende merak ediyorum. Faturalı Avea hattım var ve ben bunu faturasız hatta çevirmek istiyorum. Ama ücret karşılığında yapıyorlarmış bunu. Ben de Başka bir operatöre faturasız olarak geçmek ve daha sonra tekrar Avea'ya geçmek istiyorum.. Konu hakkında bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa sevinirim.

Avea faturalı hattı faturasız hatta çevirme ücreti olarak 30 TL istiyor. (Mobil Öğrenci için). Faturanın aylık sabit ücreti 12 tl zaten 42 TLye geliryordu toplamda, bunun üzerine numaramı Turkcell'e taşıma talimatı verdim. Çarşamba günü taşınacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImpuLsiv -- 24 Ekim 2011; 17:35:33 >
  • merhaba, ben turkcel hattımı aveaya taşınması için başvuruda bulundum. Fakat hat ablam üzerine kayıtlı olduğu için talebim geri çevrildi. Bugün güç bela hattı üzerime devraldım. Fakat avea bayisi devraldığım için 3 ay beklemem gerektiğini söyledi. Gerçekten böyle bişey var mı? Yardımcı olabilir misiniz? çok acil
  • Ben hattımı değiştirdim.. şimdi tekrar geçmek istiyorum.
    aktiff süreyi bilen varmı
  • aktiff süre acaba 3 aymı
  • quote:

Orijinalden alıntı: artvur

merhaba, ben turkcel hattımı aveaya taşınması için başvuruda bulundum. Fakat hat ablam üzerine kayıtlı olduğu için talebim geri çevrildi. Bugün güç bela hattı üzerime devraldım. Fakat avea bayisi devraldığım için 3 ay beklemem gerektiğini söyledi. Gerçekten böyle bişey var mı? Yardımcı olabilir misiniz? çok acil

ÖYLE BİR ŞEY YOK?
    HERİF PRİMİNE BİR ŞEY OLMASIN DİYE SÖYLEMİŞ SANA...
  • Merhaba,

yaklaşık 10 yıllık Avea kullanıcısıyım. Hat rahmetli dedemin üzerine ve ben hattı üzerine alıp başka bir operatöre taşımak istiyorum. Yapmam gerekenler nelerdir acaba?
    Teşekkürler
  • Merhaba,

yaklaşık 10 yıllık Avea kullanıcısıyım. Hat rahmetli dedemin üzerine ve ben hattı üzerine alıp başka bir operatöre taşımak istiyorum. Yapmam gerekenler nelerdir acaba?
    Teşekkürler
  • arkadaşlar hattı taşırken hattımızdaki tl ler ne oluyor siliniyor mu ? yoksa aynen tasıdıgımız hatta aktarılıyor mu
  • Arkadaşlar size bi sorum olacak. Şimdi benim Turkcell hattım çizildi, bende kırıp attım. Turkcell bayiine gittim 18 yaşını doldurmadığım için yedek sim kart alamadım. Adam bana Vodafone operatörlü bir sim kart verdi. 3 gün sonra açılacağını söyledi. Ben Vodafone 'u bir müddet kullandıktan sonra Turkcell'e geçeceğim.
    Şimdi
    1)Numaram aynı mı kalacak?
    2)SIM kart kaydı başarısız diyor, tahmini açılma süresi nedir?
    3)Turkcell'e geçtikten sonra numaramı başka bir Turkcell numarası olarak değiştirebilirmiyim?

Şimdiden Teşekkürler.
  • arakadaşlar benim turkcelle faturasız hattım vardı ama benim üzerime değil bundan 20 gun önce ben kendi üzerime aldım hattı 34 tel vererek şimdi avea gecmek istiyorum acaba yeni üzerime aldığım için yine süre olur mu 3 ay bekleme süresi gibi teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matem-atik

arakadaşlar benim turkcelle faturasız hattım vardı ama benim üzerime değil bundan 20 gun önce ben kendi üzerime aldım hattı 34 tel vererek şimdi avea gecmek istiyorum acaba yeni üzerime aldığım için yine süre olur mu 3 ay bekleme süresi gibi teşekkürler.

çok değil, 3-5 satır yukarıyı okuma zahmetinde bulunursanız cevabı var
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.