Şimdi Ara

Numara tasinabirliği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • nerden bilicem ben turkcellnumaralı birisinin vodafoneli oldugunu sonra o bizim şeye gitmesin Cebe..
  • 0538 447 52 son iki rakamıda yaz taşıyayım hemen vodafone ye uğraşma turkcelle
    quote:

Orjinalden alıntı: emre555

Arkadaslar benim 0538 447 52 ** turkcell numarami vodafone 0544 447 52 ** seklinde tasiyabilirmiyim..kısaca sadece on kod degişecek..
  • tabi 15 gün sonra :$
    quote:

Orjinalden alıntı: alikirez

0538 447 52 son iki rakamıda yaz taşıyayım hemen vodafone ye uğraşma turkcelle
    quote:

Orjinalden alıntı: emre555

Arkadaslar benim 0538 447 52 ** turkcell numarami vodafone 0544 447 52 ** seklinde tasiyabilirmiyim..kısaca sadece on kod degişecek..

• bakalım vodafoneye kaç kişi geçecek turkcellde çok merak ediyorum
  • turkcellden büyük kaçış olacaktır.
  • ben vodafone dan gideceğim ondan eminim
  • vodafone de ön kayıtlarda bugun başlamış fakat herhangi bir ayrıcalık söz konusu değil.en güzeli acele etmemek ve beklemek
  • bi burak vodafonu seni arar bulurumm :D
    evet en çok kaybeden turkcell olacak diye düşünüyorum bu işi yaklaşık on senedir yapıyorumm.
    kalitesine asle bişey diyemem turkcelin ama tarifeleri hiç söylediğinin tuttuğunu görmedim daha ben beş dk bir kontore konuşuyom diyenide turkcelde :D
    quote:

Orjinalden alıntı: zucchero

ben vodafone dan gideceğim ondan eminim
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Lee01

nerden bilicem ben turkcellnumaralı birisinin vodafoneli oldugunu sonra o bizim şeye gitmesin Cebe..

Evet doğru acaba ararken bunun için bir uyarı verecek mi?Vodafone diye arayacağız sonra adam Turkcelle geçiş yapmışsa ne olacak? Her aradığımız kişiye' abi hattın hangisi? Ona göre konuşacağım mı' diyeceğiz.Bunu nasıl çözecekler merak ediyorum doğrusu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

http://www.avea.com.tr/mobilnumaratasinabilirligi/index.html

Soldaki sesi dinleyin. Birisini aradınız, operatör değiştirmiş, bu sesi duyunca kapatırsınız telefonu kontörünüz gitmez.

avea abonesi bide ringaya aboneliği varsa vs diğer operatörlerinde arayanadinlet çalarkendinlet ozamn ne olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

Farketmez. Ringa minga telefonu açar açmaz çalmaz.

9 kasımdan sonra denemek lazım ama onuda ayarlarlar artık zaten normalde bile bazen doğru düzgün çalmıyor
  • bencede bungee20ye katılıyorum fakat keşke sesli bir uyarı olsaydı daha faydalı olurdu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.