nerden bilicem ben turkcellnumaralı birisinin vodafoneli oldugunu sonra o bizim şeye gitmesin Cebe..
0538 447 52 son iki rakamıda yaz taşıyayım hemen vodafone ye uğraşma turkcelle
quote:
Orjinalden alıntı: emre555
Arkadaslar benim 0538 447 52 ** turkcell numarami vodafone 0544 447 52 ** seklinde tasiyabilirmiyim..kısaca sadece on kod degişecek..
tabi 15 gün sonra :$
quote:
Orjinalden alıntı: alikirez
0538 447 52 son iki rakamıda yaz taşıyayım hemen vodafone ye uğraşma turkcelle
quote:
Orjinalden alıntı: emre555
Arkadaslar benim 0538 447 52 ** turkcell numarami vodafone 0544 447 52 ** seklinde tasiyabilirmiyim..kısaca sadece on kod degişecek..
bakalım vodafoneye kaç kişi geçecek turkcellde çok merak ediyorum
turkcellden büyük kaçış olacaktır.
ben vodafone dan gideceğim ondan eminim
vodafone de ön kayıtlarda bugun başlamış fakat herhangi bir ayrıcalık söz konusu değil.en güzeli acele etmemek ve beklemek
bi burak vodafonu seni arar bulurumm :D evet en çok kaybeden turkcell olacak diye düşünüyorum bu işi yaklaşık on senedir yapıyorumm. kalitesine asle bişey diyemem turkcelin ama tarifeleri hiç söylediğinin tuttuğunu görmedim daha ben beş dk bir kontore konuşuyom diyenide turkcelde :D
quote:
Orjinalden alıntı: zucchero
ben vodafone dan gideceğim ondan eminim
quote:
Orjinalden alıntı: _Lee01
nerden bilicem ben turkcellnumaralı birisinin vodafoneli oldugunu sonra o bizim şeye gitmesin Cebe..
Evet doğru acaba ararken bunun için bir uyarı verecek mi?Vodafone diye arayacağız sonra adam Turkcelle geçiş yapmışsa ne olacak? Her aradığımız kişiye' abi hattın hangisi? Ona göre konuşacağım mı' diyeceğiz.Bunu nasıl çözecekler merak ediyorum doğrusu.