Şimdi Ara

Numaralar gitti mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba arkadaşlar tatilde izmirde denize girmiştim.Ne yazık ki benle birlikte telefonum da girdi denize farketmeden mayomun cebinde unutup girmişim ve 1 saat yüzdükten sonra farkettim cebimde olduğunu.Her neyse bilirsiniz oranın denizi epey bir tuzlu telefonu ne yazık ki kurtaramadım.Telefonum htc desire hd androidli bir cihaz.Sorum şu şimdi ben iphone alacağım buradaki numaraları nasıl iphonea aktarabilirim?Daha önce cihazı formatladığım zaman telefon gmail hesabı istediğinde gmail adresimi verip bütün numaralarımı geri getirmiştim o şekilde iphoneda bunu yapmam mümkün müdür?

• quote:

Orijinalden alıntı: galebatarus

Meraba arkadaşlar tatilde izmirde denize girmiştim.Ne yazık ki benle birlikte telefonum da girdi denize farketmeden mayomun cebinde unutup girmişim ve 1 saat yüzdükten sonra farkettim cebimde olduğunu.Her neyse bilirsiniz oranın denizi epey bir tuzlu telefonu ne yazık ki kurtaramadım.Telefonum htc desire hd androidli bir cihaz.Sorum şu şimdi ben iphone alacağım buradaki numaraları nasıl iphonea aktarabilirim?Daha önce cihazı formatladığım zaman telefon gmail hesabı istediğinde gmail adresimi verip bütün numaralarımı geri getirmiştim o şekilde iphoneda bunu yapmam mümkün müdür?

Arkadaşım azcık düşünüp mantığını çalıştır daha önce getirdiğine göre gene gelir
    Yapman gerekenler birinden android telefon bulup gmaili yazıp numaralı geri getirmek daha sonra bu numaralı ister sim karta ister bi yere yedekleyip sonra ipohe atmak bu kadar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.