Şimdi Ara

Numaram Shabrazam Rozrayev'e ait

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen köşedeki telefoncudan bi numara almıştım.
    Türkcell'in sitesine girdiğimde isim kısmında Shabrazam Rozrayev yazıyordu.
    Satan adama gittim, pişkin pişkin "napcan olum kullan işte" dedi (+60 yaşında olmasaydı döverdim)
    Tim'e gittim, durumu anlattım, bana 15 dk bişeyler anlattılar orda aklımda kalan tek şey 60 tl istemeleri..
    numarayı taşırsam düzelir belki dedim ama o da tutmadı, "başkasının adına olan numarayı taşıyamassınız" dediler.

Bu benim başımı belaya sokar mı ne yapmalıyım
    4 aydır yükleme yapmıyorum kapansın da yeni numara alayım diye.

• Rohanli_Theoden kullanıcısına yanıt
    Yeni hat al.Onu da at gitsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence gidin savcılığa suç duyurusunda bulunun. kendi adınıza hat açmaya gittiğinizi, ancak başkasının adına hat açtıklarını belirtip telefon bayini şikayet edin. hat paranızı geri alırsınız. gidip turkcell bayinden tekrar hat alırsınız.

Ek olarak kimlik fotokopinizi bu tür yerlere bırakırsanız sizin adınıza faturalı hat bile açabilirler. sonra mahkeme ile uğraşırsınız.
  • arayanlar meşgule düşmesin diye numara kapandıktan sonra yeni numara alacağım.
    2 ay sonra kapanır tahminen. eylülden beri hiçbir ödeme yapmadım vergi borçları ile -15 oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rohanli_Theoden

arayanlar meşgule düşmesin diye numara kapandıktan sonra yeni numara alacağım.
    2 ay sonra kapanır tahminen. eylülden beri hiçbir ödeme yapmadım vergi borçları ile -15 oldu.

5.günün şafağında doğuya bak fatura gelecek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rohanli_Theoden kullanıcısına yanıt
    Yamuk-yumuk 3 kağıt işleri yapacaksan ideal bir hat o..
  • alpagut0 A kullanıcısına yanıt
    banane kardeş Shabrazam Rozrayev düşünsün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hat senin adına ama kullanıcı ismi olarak Shabrazam Rozrayev yazılmış olabilir mi?
    müşteri hizmetlerini de ara sor bence.
    bazı kampanyalar için bayiler uydurma kullanıcı ekleyebiliyorlar. Turkcell sitesinde kullanıcı adı görülebiliyor bu durumda. eğer öyleyse müşteri hizmetlerini arayarak kullanıcı ismini silebilirler.
  • 5aht3 kullanıcısına yanıt
    numara benim üstüme değil. Türkcell iletişim Merkezi'ne gittim, hiçbir işlem yapamadım. kapatamıyorum bile.
  • aslında yerine göre epey kullanışlı bi numara, aranızda mafya, ajan falan olan varsa özelden yazsın satayım.
    ihbar etmiycem söz.
  • Gta 4 karakter ismi gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.