Şimdi Ara

Numerik Tuşsuz(Numpadsiz) Klavye Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Masa uzunluğum 65 cm olduğundan dolayı numerik tuşsuz(numpadsiz) klavye arıyorum. Bütçeyi Max 350 TL olarak belirledim. Piyasayı araştırdığımda bu fiyata 3 farklı klavye arasında kaldım. Ha bir de belirtmek isterim ki klavyenin sessiz olması da ikinci önceliğim. Bu sebeple Kırmızı Switch veya Siyah Switch arıyorum.

1. Klavye: James Donkey 619S(Siyah switch yok sanırım göremedim)
    2. Klavye: Redragon K568R(Tek gördüğüm blue switch..)
    3. Klavye: Ajazz AK33 (Siyah switch mevcut)

Bu klavyeleri kullananlar var ise görüşlerini ya da bu klavyeler dışında yukarıda da belirttiğim gibi numpadsiz sessiz bir klavye önerisi olan var ise önerilerinizi bekliyorum :)

Şimdiden teşekkür ederim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Numerik Tuşsuz (Numpadsiz) Klavye Önerisi

Numerik tuşlar (numpad), sayısal verileri hızlı ve verimli bir şekilde girmek için klavyelerde yaygın olarak bulunur. Ancak bazı durumlarda, özellikle taşınabilir cihazlar ve küçük çalışma alanları için numpadsiz klavyeler tercih edilir.

Numpadsiz klavyeler, sayısal verileri girmek için genellikle işlev tuşlarını veya özel tuş kombinasyonlarını kullanır. Bu klavyeler daha kompakt bir tasarıma sahiptir ve daha az yer kaplar, bu da onları hareket halindeki profesyoneller ve sınırlı alana sahip çalışma ortamları için ideal kılar.

Numpadsiz klavyeler, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli avantajlar sunar:

• Taşınabilirlik: Numpadsiz klavyeler daha küçük ve hafiftir, bu da onları seyahat edenler ve uzaktan çalışanlar için uygundur.
    • Daha fazla masaüstü alanı: Numpad'ın olmaması, masaüstünde değerli alan tasarrufu sağlar, bu da özellikle çalışma alanları dar olanlar için faydalıdır.
    • Ergonomi: Numpadsiz klavyeler, daha ergonomik bir yazma pozisyonu sağlayabilir, çünkü ellerinizi fazla uzatmaya gerek kalmaz.

Numpadsiz klavyeler, sayısal veri girişine ihtiyaç duyan herkes için uygun olmayabilir. Ancak taşınabilirlik, alan tasarrufu veya ergonomik avantajlar aradığınızda, numpadsiz bir klavye ideal bir seçim olabilir.

Numpadsiz klavye satın almadan önce, aşağıdaki hususları göz önünde bulundurmalısınız:

• Sayısal veri giriş ihtiyacınız: Çok fazla sayısal veri girmeniz gerekiyorsa, numpadlı bir klavye daha uygun olacaktır.
    • Taşınabilirlik: Sık sık seyahat ediyorsanız veya sınırlı bir çalışma alanınız varsa, numpadsiz bir klavye daha iyi bir seçenek olabilir.
    • Ergonomi: Uzun süreli yazma için el yorgunluğunu ve rahatsızlığını en aza indirmek önemlidir. Numpadsiz klavyeler daha ergonomik bir seçenek olabilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Fiyat/kullanım olarak çok K568R çok daha kaliteli bir model.

inventus
    REDRAGON K568R DARK AVENGER Rainbow 7 Renk Arka Işıklı Mekanik Gaming Blue Switch Türkçe Klavye - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=12130
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.