Yeni konu açmadan sorayım burda.Nunu ultisini patlatırken Vayne ile Condemn atsak bozuluyor mu?
Vayne e skili diyorsun sanirim? Evet bozulur nunuyu stunliyacak ziplaticak yerinden oynaticak vb seyler nununun ultisinin bozulmasina sebep olur, aynisi galionun ultisi icinde gecerli
Teşekkürler artık huzur içinde ölebilirim
nunu diyince hep aklıma bu geliyor
quote:
Orijinalden alıntı: anolar
/>
Oha bende ultiyi durduruyor sanmıştım.Ne kadar channel yaparsa durdurulunca o kadar hasar veriyor yani?
quote:
Orijinalden alıntı: KanameSama
quote:
Orijinalden alıntı: anolar
/>
Oha bende ultiyi durduruyor sanmıştım.Ne kadar channel yaparsa durdurulunca o kadar hasar veriyor yani?
yok ulti damg verir lakin channel tamamlanırsa full damg verir onun bi oranı vardıda unuttum
quote:
Orijinalden alıntı: russell26
quote:
Orijinalden alıntı: ColdHeart
quote:
Orijinalden alıntı: russell26
quote:
Orijinalden alıntı: ColdHeart
quote:
Orijinalden alıntı: Barney Stinson
quote:
Orijinalden alıntı: morganaaa
Adam tam cemberden cikicakken patlat, nunuyu hareket ettirerek patlatabilirsin ve ya tekrar R ye basip patliyodu sanirim ayrica ultiler hep calilarda patlat o zaman goremiyorlar
tekrar r ye basınca patlamıyor işte önceden öyleydi.
eskidende öyle değildi diye biliyorum ben sağ tuş ile patlatıyodum
eskiden de r ye tekrar basınca patlamıyordu bence. hep öyle denerdim yapamayınca yürürdüm :D eğer tekrar r ile kapatılsaydı fight anında çok bastığımızdan hemen kapatırdık. mesela talonda cc yedikten sonra sürekli r ye basıyorum stealth için sonra hızlıca kapatmış oluyorum :D
bende aynı şeyi söylüyorum kardeşim r basılmıyodu eskidende öyle biliyorum yürüyerek patlatıyoduk :D
ben de aynı şeyi söylüyorum işte :D alıntılayarak destek oldu ne bağırıyon yaa
yok kardeşim estağfurullah gülücükte koydum ama yanlış anlaşıldıysam k.bakma :)
quote:
Orijinalden alıntı: Saintvictims
quote:
Orijinalden alıntı: Barney Stinson
quote:
Orijinalden alıntı: morganaaa
Adam tam cemberden cikicakken patlat, nunuyu hareket ettirerek patlatabilirsin ve ya tekrar R ye basip patliyodu sanirim ayrica ultiler hep calilarda patlat o zaman goremiyorlar
tekrar r ye basınca patlamıyor işte önceden öyleydi.
Stun atın bana diye bağır all chat ten
+ güldürdün
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme