quote:Orjinalden alıntı: joseph_tr yav arkadaşlar baş harfleri nurcan seni seviyorum olan bir şiir yazarmısınız HÖST (kusra bakma ilk tepkim bu oldu , orjinalliği bozulmasın istedim)
quote:Orijinalden alıntı: mekanikzombiistersen forumca toplanıp bıde hedıye alalım imzanı okudum nolur yardım yukarıda yasısını okunuz dengesızi cıddıye aldınız zaman olusacak problemlerden mesul diiliz işte imzası^^
quote:Orijinalden alıntı: mekanikzombiistersen forumca toplanıp bıde hedıye alalım banane anane nane ane ne e
quote:Orijinalden alıntı: guenenbanane anane nane ane ne e Alıntıları Göster birazdan yazarım sevgi güzel şey
quote:Orijinalden alıntı: guenenbanane anane nane ane ne e Alıntıları Göster senin yerine de biz evlenelim
quote:Orijinalden alıntı: éfulimbirazdan yazarım sevgi güzel şey Alıntıları Göster n ............. u ............... r .................. c ............ a............. n.......... s.......... e........... n............. i................ s........... e.............. v.................. i............... y.................. o................. r.................. u................ m................... al boşlukları doldur yeter
quote:Orijinalden alıntı: éfulimbirazdan yazarım sevgi güzel şey Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: éfulim birazdan yazarım sevgi güzel şey çok teşekkür ederim bitek ciddiye alan sensin mekanikzombi guenen angora_s işiniz düşer bana
quote:Orijinalden alıntı: Andromedasenin yerine de biz evlenelimAlıntıları Göster Hadi yazalım herkes 1 harfi alsın. 19 kişi lazım galiba.
quote:Orijinalden alıntı: guest3345656Hadi yazalım herkes 1 harfi alsın. 19 kişi lazım galiba.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Class Hadi yazalım herkes 1 harfi alsın. 19 kişi lazım galiba. İYİ FİKİR
quote:Orijinalden alıntı: joseph_trquote:Orjinalden alıntı: éfulim birazdan yazarım sevgi güzel şey çok teşekkür ederim bitek ciddiye alan sensin mekanikzombi guenen angora_s işiniz düşer bana Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: joseph_tr quote:Orjinalden alıntı: éfulim birazdan yazarım sevgi güzel şey çok teşekkür ederim bitek ciddiye alan sensin ne demek bizde bu yollardan geçtik sevginin değerini bil ve onu kaybetmemek için mücadele ver sonra kafanı benim gibi çok vurursun sağlıkla kal kardeş
quote:Orijinalden alıntı: guest3345656Hadi yazalım herkes 1 harfi alsın. 19 kişi lazım galiba.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Class Hadi yazalım herkes 1 harfi alsın. 19 kişi lazım galiba. java ile aran nasıl ?
quote:Orijinalden alıntı: éfulimquote:Orjinalden alıntı: joseph_tr quote:Orjinalden alıntı: éfulim birazdan yazarım sevgi güzel şey çok teşekkür ederim bitek ciddiye alan sensin ne demek bizde bu yollardan geçtik sevginin değerini bil ve onu kaybetmemek için mücadele ver sonra kafanı benim gibi çok vurursun sağlıkla kal kardeşAlıntıları Göster SAĞOL KARDEŞİM AMA KIZIN İKİ İSMİ VAR Bİ FİDAN VERSİYONU BİDE NURCAN SEN FİDANI YAP SENİ SEVİYORUMLAR AYNI OLUR BENDE NURCANI YAPİİM
quote:Orijinalden alıntı: beckhirquote:Orjinalden alıntı: Class Hadi yazalım herkes 1 harfi alsın. 19 kişi lazım galiba. java ile aran nasıl ?Alıntıları Göster yaw iide josepcim aşk ortak yaşanmaz ki
quote:Orijinalden alıntı: Andromedayaw iide josepcim aşk ortak yaşanmaz kiAlıntıları Göster BEN SANA KÜSTÜM
quote:Orijinalden alıntı: beckhirquote:Orjinalden alıntı: Class Hadi yazalım herkes 1 harfi alsın. 19 kişi lazım galiba. java ile aran nasıl ?Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: beckhir quote:Orjinalden alıntı: Class Hadi yazalım herkes 1 harfi alsın. 19 kişi lazım galiba. java ile aran nasıl ? Java & JavaScript ile aram çok iyidir. Neden sordun ?
quote:Orijinalden alıntı: joseph_trBEN SANA KÜSTÜM Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: joseph_tr BEN SANA KÜSTÜM bana mı o zaman sen bana ben d esana yazam
quote:Orijinalden alıntı: guest3345656quote:Orjinalden alıntı: beckhir quote:Orjinalden alıntı: Class Hadi yazalım herkes 1 harfi alsın. 19 kişi lazım galiba. java ile aran nasıl ? Java & JavaScript ile aram çok iyidir. Neden sordun ?Alıntıları Göster angora_s avatarındaki Sami Yusuf iyi çıkmamış. Adamın daha güzel resmi yokmuydu?
quote:Orijinalden alıntı: guest3345656angora_s avatarındaki Sami Yusuf iyi çıkmamış. Adamın daha güzel resmi yokmuydu?Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Class angora_s avatarındaki Sami Yusuf iyi çıkmamış. Adamın daha güzel resmi yokmuydu? varda kızlar aşık olmasın die koymuom