Şimdi Ara

Nuri Şahin !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu adam 2 dakika ayağında top tutamıyor.Ne işe yaradığı belli değil.60 yaşında sanki hayalet yahu.Tam bir overrated

• Nuri de Mevlüt de balondur. Yıldıray gibi.
  • Nuri zaten overrate bir oyuncu ne bekliyordunuz ki.
  • aynen cok abarttik Nuri'yi normal duz bir futbolcu iste
  • Kesinlikle bu maça göre yorum yapmıyorum. Zaten bu maçta kaç dakika oynadı ki yorum yapayım
    Nedense bu adam piyasaya ilk çıktığından beri bir ışık alamadım ben. Mehmet Ekici daha çok ışık veriyordu bana. Ama real madride transfer oldu , millet öyle bir abarttı ki , sıkyosa bu yorumu yap burda Hazır ortamı bulmuşken içimde kalmasın bari. Bence selçuktan iyi değil.
  • Real Madrid ne gördü de aldı bu adamı hala bilmiyorum. Selçuk İnan her türlü daha iyi bu adamdan. Ama taktik(!) gereği oynatmamış hoca.
  • Şaka mısınız nesiniz, adam kaçıncı dakikada girdi oyuna, üzerine 2 uzun isabetli top attı.Maç boyunca o şekilde pası yok takımın..

Bence siz gözlükleri çıkarın.Ya da objektif olun.Nuri önümüzdeki 10 yılın değişmezi olacak bu takımda.

Birde ''overrated'' yazmazlar mı abartıldı yazsana kardeşim Türk forumlarındayız sanki Türkçe karşılığı yok kelimenin

• emre çıktı takım top yapamad, ayağında top tutamadı. formsuz hamit ve nuriden ne bekledi td anlamadım. selçuk ve emre dururken, bu kazmaları oynattı.
  • nuriyi dortmundda izlememiş adamlar gelmiş yorum yapıyor...

tamam adamın formunda düşüklük var geçen sene uzun süre sakatlandı moral bozukluğu falan oldu...bu sene toparlanması gerek ama yaptığınız yorumlar da yanlış

ben olsam niye almanyayı değil de türkiyeyi seçtiğim için kendime kızardım yorumlardan dolayı
  • bütün forum mu saçmalar yahu ? o çok istediğiniz selçuklar fln almanyada yılın futbolcusu seçilebilir mi 21-22 yaşında ? bu herif dortmund dayken avrupanın en iyi orta sahalarından biriydi. hamit gibi 1 yıllık yedeklik yüzünden bu halde. kaldıki nuri girdiğinde hollanda bizi tren etmşti bile. bu adamın potansiyeli emredende, selçuktanda topaldanda topuzdan da daha iyidir. bu herifi ben olsam her maç banko 11 e koyarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coxackie

Nuri de Mevlüt de balondur. Yıldıray gibi.

Yıldıray ile karşılaştırılamazlar bile.2002 Dünya Kupası ve sonrası Konfedarasyon Kupasının yıldızı oyunculardandır.Abartmaya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Şaka mısınız nesiniz, adam kaçıncı dakikada girdi oyuna, üzerine 2 uzun isabetli top attı.Maç boyunca o şekilde pası yok takımın..

Bence siz gözlükleri çıkarın.Ya da objektif olun.Nuri önümüzdeki 10 yılın değişmezi olacak bu takımda.

Birde ''overrated'' yazmazlar mı abartıldı yazsana kardeşim Türk forumlarındayız sanki Türkçe karşılığı yok kelimenin

Tamam nuri kötü oyuncu değil sana göre bana göre de değil.Ama şu maç girdiiği ilk on dakika boyunca ayağına tek top geldi adamın. İki pas atması orda oynamasına yetecekse boşa oynuyoruz zaten.

• Nuri Şahin zaten çok yaratıcı bir oyuncu değil.Özelliği pas alıp vermek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maverick*

quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Şaka mısınız nesiniz, adam kaçıncı dakikada girdi oyuna, üzerine 2 uzun isabetli top attı.Maç boyunca o şekilde pası yok takımın..

Tamam nuri kötü oyuncu değil sana göre bana göre de değil.Ama şu maç girdiiği ilk on dakika boyunca ayağına tek top geldi adamın. İki pas atması orda oynamasına yetecekse boşa oynuyoruz zaten.

Şimdi lafı çevirmeye gerek yok, takım ne yaptı dün gece ? Bütün suçu Nuri'nin üzerine yıkamaz kimse.Öyle bir yorumlar var ki tek suçlu sanki Nuri gibi..

Başka konuda yazmıştım burada da yazayım.Bizim elimizde Selçuk ve Nuri gibi iki adam var, birçok oyuncu denendi takımda rotasyonlar yapıldı.Artık elemeler başladı.Hocanın Nuri ve Selçuk'tan yüksek verim alabileceği bir sistem oturtması gerekiyor.Bu denli yetenekli iki adamı da harcıyorlar resmen.

• adam bundesliga da sezonun oyuncusu seçildi ağır sakatlık geçirdi reale transfer oldu ordada süre alamadı adamda maç eksiği çok moral 0 toplanırsa milli takımın değişmezi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Steelhammer

Nuri Şahin zaten çok yaratıcı bir oyuncu değil.Özelliği pas alıp vermek.

Zuhahahaha. Bu topictekilerin çoğu Türk liginden başka lig bilmediği için maalesef kalitesi yorumlar yapıyoruz.
  • Oha Nuri'ye şişirilmiş diyenler filan var. Cidden futboldan çakmıyor bizim milletimiz. Dortmund'da bir maçını izlediniz mi acaba? Dortmund'u eski günlerine getiren adamların başında geliyor Nuri. Tek hatası Madrid'de gitmek oldu. Hatada diyemeyiz aslında. Sonuçta Madrid kim gitmek istemezki öyle bir takıma. Ama orada geçirdiği sakatlık çok etkiledi kendisini. Bir sezon düzenli forma giyse eski günlerine geri döner. Hatta dönmeyi geçtim dünyanın sayılı orta sahalarından biri olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuestMember

Oha Nuri'ye şişirilmiş diyenler filan var. Cidden futboldan çakmıyor bizim milletimiz. Dortmund'da bir maçını izlediniz mi acaba? Dortmund'u eski günlerine getiren adamların başında geliyor Nuri. Tek hatası Madrid'de gitmek oldu. Hatada diyemeyiz aslında. Sonuçta Madrid kim gitmek istemezki öyle bir takıma. Ama orada geçirdiği sakatlık çok etkiledi kendisini. Bir sezon düzenli forma giyse eski günlerine geri döner. Hatta dönmeyi geçtim dünyanın sayılı orta sahalarından biri olur.

Aynen. Sadece zamana ihtiyacı var. Liverpoolda 2. yarı eski günlerine döneceğini düşünüyorum..
  • Çok basit oynayan düz bir oyuncu işte Real'de oynayacak kaliteye sahip değil.Selçuk İnan,M.Topal bunlar çok daha iyi Nuri'den bence
  • Yoruma bak ya Nuri'nin yerinde olsam bu mu lan benim memleketim der reddederdim Türk milli takım teklifini.

Sonra da Mesut'a küfür ederler..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.